ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.11

Ισχύει αυτό το δημοσιεύμα; και αν ισχύει γιατί δεν έχουν συμπεριλάβει τις πλέον επιβαρυμένες περιοχές (Άγιο Παντελεήμονα, πλ.Αττικής);;;

Πιο κάτω θα δείτε ένα δημοσίευμα που αφορά πακέτο μέτρων για τον εποικισμό περιοχών του κέντρου της Αθήνας. Στο δημοσίευμα αναφέρει πως τα μέτρα αφορούν την περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Αθηνάς-Ευριπίδου-Επικούρου-Πειραιώς και την περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Πατησίων-Καυταντζόγλου-Αχαρνών-Μάρνη και τη Πλατεία Βάθης. Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρεται πως το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας θα προτείνει σε δεύτερη φάση, να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα και σε Κάτω Κυψέλη, Ακαδημία Πλάτωνος, Μεταξουργείο, Κεραμεικό....δηλαδή ούτε στην πρώτη αλλά ούτε και στην δεύτερη φάση συμπεριλαμβάνονται πουθενά οι περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, πλατείας Αττικής, Κυψέλης που όλοι γνωρίζουμε πως είναι από τις πλέον επιβαρυμένες...γιατί;;;; μήπως για αυτές τις περιοχές έχουν άλλα σχέδια "αξιοποίησης" ;;; μήπως τελικά ισχύει το παρακάτω ;;; http://www.greekalert.com/2011/04/blog-post_9525.html

δείτε το δημοσίευμα της ημερησίας:


Του Κασσιανόυ Τζέλη

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110319/engine/assets_LARGE_t_942_39106790_type11586.jpgΕπιδοτήσεις δανείων, πάγωμα ή και μείωση αντικειμενικών αξιών, δημοτικών τελών και φόρων καθώς και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, αύξηση του αφορολόγητου για αγορά πρώτης κατοικίας και απαλλαγές από τους φόρους για δωρεές και γονικές παροχές για όσους αγοράσουν σπίτι πίσω από την Ομόνοια, στη πλατεία Βάθης και στα Πατήσια.

Η κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα θα έχει ανακοινώσει το πακέτο των κινήτρων που θα δώσει σε όσους επιλέξουν κατοικία στις σημερινές υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου. Το πακέτο εντάσσεται στο πρόγραμμα για την ανάσχεση της επέκτασης της πόλης και την επιστροφή των κατοίκων στο κέντρο της Αθήνας, που αποτέλεσε πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και προβλέπεται μέσα από το νέο ρυθμιστικό σχέδιο που θα ανακοινωθεί μέσα στον Απρίλιο και φιλοδοξεί να φέρει «επανάσταση», εικοσιπέντε χρόνια μετά το νόμο Τρίτση. Οι δύο πρώτες περιοχές που θα ισχύσουν τα οικονομικά και φορολογικά κίνητρα είναι οι εξής:

1 Η περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Πατησίων-Καυταντζόγλου-Αχαρνών-Μάρνη και τη Πλατεία Βάθης, μία περιοχή που αριθμεί σήμερα πάνω από 90.000 κατοίκους.
Το πακέτο κινήτρων για εποικισμό του κέντρου

2 Η περιοχή «Γεράνι» που αποτελεί την «πίσω αυλή» του κέντρου της Αθήνας και ορίζεται από τις οδούς Αθηνάς-Ευριπίδου-Επικούρου-Πειραιώς. Σήμερα χαρακτηρίζεται από έντονη τάση γκετοποίησης και αυξημένη παραβατικότητα.

Το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας θα προτείνει σε δεύτερη φάση, να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα και σε Κάτω Κυψέλη, Ακαδημία Πλάτωνος, Μεταξουργείο, Κεραμεικό.

Επεξεργασία
Τα κίνητρα που θα δοθούν τελικά θα ανακοινωθούν, κατά πάσα πιθανότητα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αυτό το διάστημα γίνεται η τελική τους επεξεργασία και θα κινούνται με βάση τις προτάσεις του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, οι οποίες είναι οι εξής:

Kίνητρα για αγορά πρώτης κατοικίας σύμφωνα με τα κριτήρια του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110319/engine/assets_LARGE_t_942_39106789_type11104.jpgΕπιδότηση μέρους του τραπεζικού δανεισμού για αγορά πρώτης κατοικίας ή άλλης οικονομικής δραστηριότητας συμβατής με το χαρακτήρα της περιοχής.

Μείωση ή και πάγωμα της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών. Η ενέργεια αυτή θα έχει επίδραση στην αγορά πρώτης κατοικίας, στο φόρο εισοδήματος των ιδιοκτητών καθώς και στο φόρο ακίνητης περιουσίας.

Μείωση ή και πάγωμα των δημοτικών τελών και του δημοτικού φόρου καθώς και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) που προκύπτουν από το εμβαδόν του διαμερίσματος/επαγγελματικής στέγης προλλαπλασιαζόμενο από την τιμή ζώνης.

Επιδότηση του κόστους βελτίωσης της κατοικίας στο πρότυπο των προγραμμάτων «εξοικονομώ κατ' οίκον» ή «βελτίωσης όψεων κτηρίων» του δήμου Αθηναίων.

Κίνητρα για εγκατάσταση νέων επαγγελματιών.

Αύξηση του αφορολόγητου ορίου για αγορά πρώτης κατοικίας που σήμερα προσδιορίζεται σε 200.000-250.000 ευρώ με διαφοροποιήσεις μεταξύ αγάμων ή έγγαμων.

Απαλλαγή από το φόρο δωρεάς ή γονικής παροχής ποσών πάνω από το όριο των 200.000 ευρώ που γίνονται αποκλειστικά για την ανέγερση πρώτης, ενδεχομένως και δεύτερης κατοικίας.

Παράταση κατά μία πενταετία της πρόβλεψης αναστολής προσαρμογής του «πόθεν έσχες» από τις 31/12/2012 που ορίζεται σήμερα βάσει του πρόσφατου νόμου, προκειμένου να τονωθεί η αγορά ακινήτων.

Tο νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Aθήνας προβλέπει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Tην πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου.
Tην πεζοδρόμηση μέρους της Πατησίων.
Tη γραμμή τραμ από το Σύνταγμα έως τα Aνω Πατήσια.
Nέα γραμμή τραμ από το Σταθμό Λαρίσης που θα ακολουθεί τις οδούς Hπείρου - Iουλιανού - Λεωφόρου Aλεξάνδρας και θα καταλήγει στην Πλατεία Παίδων.
Tη νέα γραμμή 4 του Mετρό.

πηγή http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13816&subid=2&pubid=104357160#

Δεν υπάρχουν σχόλια: