ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.11

Ο Guardian πετάει σωσίβιο στην κυβέρνηση ΓΑΠ για την "μυστική σύσκεψη"

Η εφημερίδα Guardian δημοσιεύει άρθρο με τίτλο "Οι φόβοι για την Ελλάδα προκαλούν μυστικές διαβουλεύσεις", σύμφωνα με το οποίο η συνάντηση στο Λουξεβούργο ορίστηκε λόγω των ανησυχιών ότι τα προβλήματα της Ελλάδας προσεγγίζουν το σημείο κατάρρευσης.

Επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές, το δημοσίευμα αναφέρει ότι...
δεν συζητήθηκαν μόνον τα προβλήματα της Ελλάδας αλλά και της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές διέψευσαν τις πληροφορίες που προήλθαν από την Γερμανία ότι η Αθήνα «έριξε την ιδέα της εγκατάλειψης του κοινού νομίσματος».

Στις συνομιλίες, σύμφωνα με τον Guardian, μετείχε και εκπρόσωπος της Κομισιόν, ενώ οι υπόλοιπες χώρες μέλη της ευρωζώνης δεν ενημερώθηκαν για την σύσκεψη.

Παρά τις διαψεύσεις, συνεχίζει το δημοσίευμα, «οι πιστωτές εξετάζουν μια σειρά εναλλακτικών λύσεων για την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας βοήθειας που είτε θα δίνει στην Ελλάδα περισσότερο χρόνο για να αποπληρώσει τα χρέη της, είτε θα αναγκάζει τις τράπεζες να δεχθούν απώλειες από τα ελληνικά ομόλογα.

Το δημοσίευμα επίσης φιλοξενεί δήλωση αναλυτή του Σίτυ του Λονδίνου, ο οποίος σημειώνει: «Εάν είσαι η Ελλάδα και η χώρα σου είναι στα χάλια που είναι, και σκέφτεσαι τα επόμενα πέντε χρόνια και τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να πάρεις για να καταφέρεις να μείνεις στο ευρώ, έχεις ευθύνη, θα έλεγα, να σκεφτείς να φύγεις» από την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: