ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.11

«Κληρώνει» απόψε για την επιμήκυνση του χρέους


Να ξεκαθαρίσουμε τα γεγονότα από τις φήμες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «New Post» στο Λουξεμβούργο βρίσκεται πράγματι σε εξέλιξη μυστική σύσκεψη για το μέλλον της Ελλάδας.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου είναι πράγματι εκεί. Αλλά αντικείμενο της σύσκεψης δεν είναι η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, όπως έγραψε η ηλεκτρονική έκδοση του Σπίγκελ. Είναι η επιμήκυνση του ελληνικού δανείου και η χορήγηση νέων ώστε η χώρα μας να ...
ξεφύγει οριστικά από τα «δόντια» των αγορών. Το «ντηλ» χειρίστηκε προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τ. Γκάιτνερ και την Α. Μέρκελ.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξουσιοδοτήθηκε να ταξιδέψει στο δουκάτο προκειμένου να παρουσιάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής και να δώσει τα χέρια. Αν η συμφωνία επικυρωθεί, τότε ο Γ. Παπανδρέου θα έχει στα χέρια του τα χαρτιά που χρειάζεται για να επιβάλλει στο εσωτερικό τα διλήμματα που θέλει: είτε αυτά αφορούν στις αποκρατικοποιήσεις, είτε στον ανασχηματισμό, είτε στις εκλογές.
Από newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: