ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ' ΣΕ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ".... (ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΟΥΔΟ ΤΩΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΔΩΝ ΤΗΣ)

Σήμερα 18 Ἰουλίου, στίς 14:45 παραδόσαμε σέ ἀντιπρόσωπο τῆς Λαϊκῆς Συνελεύσεως τῆς "Ἄμεσης Δημοκρατίας" τῆς Πλατείας Συντάγματος, ἐπιστολή διαμαρτυρίας γιά τόν προπηλακισμό καί τίς ἀπειλές πού ὑπέστη ἀντιπρόσωπός μας ἀπό ὀμάδα ὀπαδῶν τους καί τήν πραξικοπηματική ἐνέργειά τους νά ὑποστείλουν τό πανό πού εἴχαμε ἀναρτήσει στήν πάνω πλατεία. Σημειώστε ὅτι περίμεναν, οἱ ἄνανδροι, νά φύγη ἡ ὀμάδα τῶν φίλων πού βοηθοῦσαν στήν ἀνάρτησι τοῦ πανό καί μόλις τήν βρήκαν μόνη τίς ἐπιτέθησαν μέ ἄγριες διαθέσεις καί τήν κατατρομοκράτησαν.ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε τελείως καμμένοι. Οι παλιολαθροπάκοι, ήρθαν και μας πήραν τις δουλειές. Που είναι οι πολυχρονεμένοι μας αφέντες να τους στερήσουν τα χαρτιά, ώστε να μετά να τους πάρουν να δουλεύουν μαύρα? Κι αυτοί οι παλιολαθρομετανάστες, που δεν μας έστειλαν πρώτα ένα γράμμα, προτού φύγουν από τον πόλεμο, την πείνα και τη γενοκτονία, να μας ρωτήσουν αν μπορούν να έρθουν εδώ. Δεν έχουν αι λεφτά σαν τους πολυχρονεμένους μας τουρίστες, τίποτα ευρά, τίποτα ντόλλαρς να μας δώσουν. Ας τους δώσουμε και πωπώ, αρκεί να μας δώσουν ντόλλαρς. Αλλά αυτοί οι παλιολαθραίοι ήρθαν εδώ να μας γαμήσουν τις τυρόπιτες και να μας φάνε τις γυναίκες.

Καλά είστε και πολύ άρρωστοι άνθρωποι.
Υ.Γ. Είδηση: "Έπεσε αεροπλάνο με 300 νεκρούς. Ευτυχώς κανείς δεν ήταν Έλληνας".

Ανώνυμος είπε...

Οπου υπάρχει τέτοιο πανό θα το κατεβάσουμε.

ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Unknown είπε...

@ΑΝΩΝΥΜΟ 10:39

ΑΠΟΡΙΑ : ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΙΩΝ ΜΙΛΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ?? ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η "ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ" ΣΟΥ ΤΟ 84% (δημοσκόπηση του φερέφωνου της χούντας πασοκ τα ΝΕΑ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ? Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ «ΠΟΓΚΡΟΜ» ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΘΡΟ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ??

ΣΣ: ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ !! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ "ΠΟΛΙΤΙΚ" ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ///

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ" ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ!!

ΥΓ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΙΔΙΟΤΥΠΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ¨ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΙΣ ΚΑΙΑΔΑ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΟΥ ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ...ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ...ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ