ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.11

Αν δεν υπάρξει λύση για την Ελλάδα αύριο, μονόδρομος η χρεοκοπία

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι πολιτικές και οικονομικές μανούβρες του καθεστώτος εξελίσονταιι αυτή τη χρονική στιγμή, όταν οι πολίτες στην Ελλάδα είναι αναγκασμένοι απο τις κλιματολογικές και ψυχολογικές συνθήκες της αφόρητης πίεσης να αναζητήσουν λίγη ανάπαυλα στην ύπαιθρο χώρα
Παρά ταύτα, η κοινωνία η οποία κυριολεκτικά βράζει,έχει στραμένη ακατάπαυστα την προσοχή της στις οικονομικές εξελίξεις και είναι έτοιμη να παρέμβει αν τα πράγματα οδηγηθούν σε καταστάσεις που θα σφραγίζουν τον αφανισμό της..

Η δήλωση της  Μέρκελ ότι θα χρειαστούν πολλά βήματα μέχρι να υπάρξει οριστική λύση για την Ελλάδα αποδεικνύει ότι η Ευρώπη δεν είναι αποφασισμένη να στηρίξει την Ελλάδα ουσιαστικά.

Η επικοινωνία Ομπάμα του προέδρου των ΗΠΑ με τους ευρωπαίους ηγέτες χθες αλλά και η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της Γαλλίας Ν Σαρκοζί με την Μέρκελ στην Γερμανία καταδεικνύουν ότι ασκούνται πιέσεις ώστε να βρεθεί μια λύση στο παρά ένα της συνόδου κορυφής.


Αν υπάρξει λύση η Ελλάδα θα αποφύγει την χρεοκοπία καθώς χωρίς λύση θα είναι μονόδρομος το haircut.
Αν υπάρξει λύση αν υπάρξει φως στο τούνελ η Ελλάδα θα διασωθεί από την χρεοκοπία και η Ευρώπη θα διατηρήσει την πολιτική και οικονομική συνοχή της.
Παραδόξως πάντως αν και τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά ορισμένοι παράγοντες εμφανίζονται αισιόδοξοι για την Ελλάδα.
Όπως έχει τονιστεί με  βάση πληροφορίες το σχήμα λύσης που προτείνεται και πιθανότατα να κατατεθεί ως βάση προς συζήτηση στην σύνοδο κορυφής αύριο 21 Ιουλίου είναι ένας συνδυασμός 4 παραμέτρων
1)Θα υπάρξει επαναγορά από την ΕΚΤ μέσω του EFSF ή της Ελλάδος που θα λάβει δάνειο από το EFSF θα επαναγοράσει τα ελληνικά ομόλογα της ΕΚΤ και άλλων μετόχων που θα ήθελαν να πωλήσουν τα ελληνικά χρεόγραφα.
2)Θα υπάρξει και rollover με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής από 10 έως 30 χρόνια με επιτόκιο 3,5%.
3)Θα χορηγηθεί νέο δάνειο στην Ελλάδα πιθανότατα 60 δις ευρώ.
4)Εξετάζεται ακόμη και το haircut 30% στο χρέος με την εγγύηση του EFSF υπό την έννοια ότι τρέχοντα ομόλογα θα αντικατασταθούν σε αγοραίες τιμές και τα νέα ομόλογα που θα εκδοθούν θα είναι εγγυημένα από το EFSF.
Αν όντως υπάρξει λύση η οποία θα χαρακτηριστεί εφαρμόσιμη τότε θα υπάρξει βελτίωση κλίματος ουσιαστική.
Αντιθέτως αν η λύση που προταθεί δεν ικανοποιήσει τους τοκογλύφους ο κίνδυνος εκτροπής θα είναι τουλάχιστον τεράστιος και εν συνεχεία η χρεοκοπία θα είναι απλά μονόδρομος.-bankingnews

Στην περίπτωση αυτή και η αντίδραση των πολιτών θα έχει τη μορφή φυσικού φαινομένου..

 
stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: