ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.11

Τα Real μπαγιάτικα θέματα...


Κοπιάζει αρκετό καιρό οι RealNews να ξεκολλήσει από τις μεσαίες θέσεις στις εβδομαδιαίες κατατάξεις των πωλήσεων των κυριακάτικων φίλων, αλλά με.. σίτες για δώρο στους αναγνώστες και τον πολυπαιγμένο Γιάννη Πάριο δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Αναφέρω μόνο τις σχετικές προσφορές που συνηθίζει το έντυπο, ως την κύρια αιτία για την μη αύξηση των αναγνωστών, καθώς η εφημερίδα και ο υπεύθυνος της ποτέ δεν παρουσίασαν Την είδηση. Ποτέ δεν έβγαλαν Το θέμα. Αν εξαιρέσεις ένα άηθες πρωτοσέλιδο για την off the record παραδοχή του Καραμανλή ότι κουράστηκε, τα κυριακάτικα φύλλα της -με τις πολλές υποσχέσεις των ονομάτων που τα συνδιαμορφώνουν- δεν έχουν το κάτι αποκαλυπτικό για να υπερηφανεύονται. Ακόμα και οι αποκαλύψεις για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχουν παίξει πρώτα αλλού (αποσπασματικά ή και αυτούσια).
Τα παραπάνω γράφονται με αφορμή το τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδος (24/7/11), όπου ένα από τα κύρια θέματα που το κοσμούν είναι άρθρο του αδελφού του Πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου, στην Οικονομική Επιθεώρηση. Δεν γνωρίζω αν δεν ενημερώνονται οι δημοσιογράφοι της εφημερίδος και δεν παρακολουθούν άλλα έντυπα και το τί γράφεται στο διαδίκτυο, αλλά το συγκεκριμένο θέμα έχει παίξει κατά κόρων στα blogs, ενώ μετά από μια πρόχειρη googlοαναζήτηση, σχετική αναφορά έχει γίνει στην εφημερίδα Έθνος από τις 7 Ιουλίου (!).
Προφανώς, τέτοια εποχή οι καμπάνες στον Αστέρα της Βουλιαγμένης προτιμούνται από την δημοσιογραφική έρευνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: