ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.11

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ"/// Η ΣΕΜΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ!!!! (ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ)

Προσωπική επίθεση με ανοιχτή επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, εξαπέλυσε η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του Σωκράτη Γκιόλια. Η γνωστή δημοσιογράφος κατηγορεί τον υπουργό ότι γνωρίζει συγκαλύπτει και δεν αποκαλύπτει το δολοφόνο του δημοσιογράφου.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! ΑΠΟΤΙΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!  ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΥ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΑΚΟΜΑ ΝΑ  ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΟΤΙ "ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"..... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣ ΦΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: