ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.9.11

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.




Τυρβάζουν τα Κυβερνητικά στελέχη και τα παπαγαλάκια ότι οι θυσίες του Ελληνικού λαού (βλέπε φορολαίλαπα) έπιασαν τόπο, ότι υπέγραψαν μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο δήθεν ως νόμιμα εκλεγμένοι για να σώσουν  την Ελλάδα κατ΄εντολή των Ελλήνων Πολιτών ΨΕΜΜΑΤΑ! Όλοι οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν ότι εξαπατήθηκαν και η ψήφος τους υφαρπάχτηκε με δόλιες υποσχέσεις ενώ από την μέχρι σήμερα πορεία της χώρας είναι περισσότερο από εμφανής η ανικανότητα και το έλλειμμα εθνικής συνείδησης των ασκούντων την εξουσία.
Το νέο επικοινωνιακό παιχνίδι εκτυλίσσεται γύρω από τη συγχώνευση των τραπεζών EUROBANK και ALPHA BANK με την συμμετοχή του μεγάλου κερδισμένου μετόχου PARAMOUNT από το Κατάρ. Και επαίρονται τα κυβερνητικά στελέχη και ο κ. Προβόπουλος για την …επιτυχή συμφωνία!
ΨΕΜΜΑΤΑ! Οι τράπεζες ξεπουλήθηκαν με την μετοχή τους να κατρακυλά το τελευταίο εξάμηνο:  της μεν EUROBANK κατά – 51,72% και της ALPHA κατά -48,54%. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η πρώτη προσπάθεια συγχώνευσης της ALPHA με την Εθνική τον περασμένο Φεβρουάριο και στην συνέχεια της EUROBANK με την Εθνική  τον περασμένο Ιούλιο, απέτυχαν όχι τυχαία, ώστε να προκαλέσουν το ντόμινο μείωσης της αξίας των τραπεζών.
Εξάλλου, μόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο μετά την αναγγελία της συγχώνευσης ο Καταριανός μέτοχος είδε την επένδυσή του να αποδίδει σχεδόν 60%!
Το σίγουρο είναι ότι εκτός από τον μέτοχο από το Κατάρ, ωφελήθηκαν και άλλοι εμπλεκόμενοι, γνωστοί και από άλλες συμφωνίες με τους σεΐχηδες. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κατάρ είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν να επενδύσει στο λιμάνι του Αστακού. Συμπτωματικά (!) στον φορέα διαχείρισης μετέχει με ικανή παρουσία και η ALPHA BANK. Δηλαδή το Κατάρ ξαναβάζει πόδι στην ελεύθερη λιμενική ζώνη του Αστακού με πολύ ευνοϊκότερους όρους και συνθήκες.
Πολλές συμπτώσεις για να είναι μόνον συμπτώσεις.
Κάποιοι εισπράττουν τρομακτικές προμήθειες πίσω από την πλάτη των Ελλήνων και παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν ότι συμβάλλουν στην σωτηρία της χώρας.
Ωστόσο, η συγχώνευση των δύο τραπεζών αποτελεί θετική εξέλιξη για το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντανάκλασή της στην πραγματική οικονομία.
Η ανάπτυξη είναι η νέα επικοινωνιακή καραμέλα των επόμενων ημερών σε αντίστιξη προς το υπό ψήφιση εξοντωτικό φορολογικό νομοσχέδιο.
Και άλλο ΨΕΜΜΑ! Αν ήθελαν ανάπτυξη θα είχαν μειώσει ΦΠΑ και φορολογία, θα είχαν διαμορφώσει σταθερό επενδυτικό πλαίσιο και δεν θα στράγγιζαν το εισόδημα των πολιτών που κινεί την αγορά. Θα προσέλκυαν νέες επενδύσεις, και θα ανέπτυσαν τις υφιστάμενες, ώστε να εξασφάλιζαν την παραγωγή πλούτου από την φορολογία του οποίου θα είχαν αποκομίσει τα προσδοκώμενα έσοδα, τα οποία δεν μπόρεσαν ούτε θα μπορέσουν να εισπράξουν με την μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη αποτυχημένη οικονομική πολιτική.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Στην γειτονική Βουλγαρία η οποία έχει εξελιχθεί σε φορολογικό καταφύγιο Ελληνικών Επιχειρήσεων, ο συντελεστής ανάπτυξης αναπροσαρμόστηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε 3% από 2% που ήταν στην αρχή του χρόνου. Άραγε γιατί δεν μπορεί και η Ελλάδα να οριοθετήσει μία Ελεύθερη Επιχειρηματική Ζώνη και μάλιστα στην περιοχή της Θράκης, με ειδική φορολογική μεταχείριση  και εργασιακές συμβάσεις, ώστε να οδηγήσει σε επαναπατρισμό τις εξοβελισμένες ελληνικές επιχειρήσεις και ίσως να προσελκύσει και άλλες; Γιατί για παράδειγμα οι 100 και πλέον βιοτεχνίες που είναι εγκατεστημένες στο Βουλγαρικό Πετρίτσι των 100 κατοίκων, να αναγκάζονται να παραμένουν εξορισμένες και να μεταφέρουν καθημερινά εκατοντάδες εργαζόμενους από την Ελλάδα, οι οποίοι και αμείβονται με μεροκάματα Βουλγαρίας και κάθε ημέρα είναι στον δρόμο;
Ποιους εξυπηρετεί τελικά η συνεχιζόμενη ύφεση της Ελληνικής Οικονομίας; Πως είναι δυνατόν μία «Ελληνική» Κυβέρνηση να γυρίζει την πλάτη στην Ελλάδα;
Τις επόμενες ημέρες θα ακουστούν τυμπανοκρουσίες για ανάπτυξη, για ΕΣΠΑ, για τράπεζα επενδύσεων που θα στηρίξει τους μικρομεσαίους…
ΨΕΜΜΑΤΑ! Κρύβουν την αλήθεια. Έρχεται η σειρά «κατεδάφισης» των αποδοχών των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα. Η προσπάθεια διάλυσης της Ελληνικής Οικονομίας και του κοινωνικού ιστού συνεχίζεται. Όταν φθάσουμε στον «πάτο» τότε θα έλθουν οι «σωτήρες» Ευρωπαίοι και άλλοι, για να εξαγοράσουν μία χώρα οικονομικά νεκρή, να πετάξουν ξεροκόμματα στις στρατιές των πεινασμένων τους οποίους κατ’ ουσίαν θα διοικούν μαζί με τα πολιτικά τους υποχείρια.
Τουλάχιστον έτσι ονειρεύονται… Παραβλέπουν ωστόσο μια σημαντική παράμετρο η οποία έχει ανατρέψει πολλές φορές τα σχέδια επίβουλων ισχυρών.
 Έχουν να κάνουν με Έλληνες! Όσο περισσότερο συμπιέζουν την προοπτική και την αξιοπρέπειά τους τόσο ισχυρότερη θα είναι η εκτόνωσή τους.

 Ιωάννης Δέμος  
οἰκονομολόγος

Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: