ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

'ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.

Κάλεσμα στους επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης που αντιδρούν στο μέτρο αύξησης του ΦΠΑ, να μην προχωρήσουν σε στάση πληρωμών προς το δημόσιο απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλ. Μόσιαλος, τονίζοντας ότι μια τέτοια ενέργεια «υπονομεύει τον αγώνα που δίνουμε όλοι και αφορά το μέλλον όλων μας».
«Καταβάλλουμε μια πρωτόγνωρη εθνική προσπάθεια για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο κ. Μόσιαλος, συμπληρώνοντας πως «τα φαινόμενα ανομίας και όσοι τα προωθούν βλάπτουν την προσπάθεια αυτή».

«Καλούμε», πρόσθεσε, «όσους επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης μιλούν για στάση πληρωμών προς το δημόσιο, να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που υπονομεύουν τον αγώνα που δίνουμε όλοι και αφορά το μέλλον όλων μας».


"ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ" ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΡΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΔΑΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ!! ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!! 

 Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΣ !! !!!Ψ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ !! 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: