ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ "ΜΗ ΣΟΒΑΡΟ" ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

left-red-arrowΌλοι οι υπεύθυνοι διεθνείς οργανισμοί (όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και ο ΟΟΣΑ) και όλες οι υπεύθυνες εθνικές ανεξάρτητες αρχές (όπως η Τράπεζα της Ελλάδος) γνωρίζουν με ποιο τρόπο καταρτίζονται, διασταυρώνονται και δημοσιοποιούνται εκθέσεις για την κατάσταση και τις προοπτικές  των μακροοικονομικών και δημοσιονομικών μεγεθών.

Αυτήν τη γνώση, την εμπειρία και την υπευθυνότητα είναι προφανές ότι δεν τη διαθέτει ακόμη το Γραφείο  Προϋπολογισμού. Το χθεσινό συνεπώς κείμενο δεν διαθέτει τα στοιχεία εγκυρότητας αντίστοιχων διεθνών εκθέσεων.

Όπως είχα την ευκαιρία να συζητήσω χθες με τον κ. Πρόεδρο της Βουλής, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αναβάθμιση και την εγκυρότητα του έργου του Γραφείου Προϋπολογισμού
.




redsq


ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε αντιπρόεδρε μια και το εν λόγω γραφείο το χαρακτηρίσατε έμμεσα πλην σαφώς ως 'αλμπάνικο" και ως εκ τούτου τους αμείβοντες σε αυτό ως ΑΛΜΠΑΝΙΔΕΣ........ αναρωτιόμαστε αν  επιθυμείτε ακόμα να τους αμείβετε τους ημέτερους σας επιβαρύνοντας τους ταλαίπωρους  φορολογουμένους πολίτες ???? Αν λάβουμε υπόψιν μας όμως ότι εδώ και 40 χρόνια πλήρωνε ο ελληνικός λαός τους διαχειριστές του πολιτικούς ώστε αυτοί να τον φεσώσουν ανεπανόρθωτα τότε δικαίως και οι αλμπάνιδες της βουλής πληρώνονται .... ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ λέει ο θυμόσοφος λαός και φυσικά για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: