ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

Ο Βενιζέλος "παραίτησε" την επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού



Σε μείζον πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η παραίτηση που υπέβαλε η επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Στέλλα Μπαλφούσια. Η παραίτηση έχει φόντο τα σενάρια χρεωκοπίας της χώρας...




Ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμφισβήτησε την έκθεση του Γραφείου για το δημόσιο χρέος, στο οποίο επισημαινόταν πως η δυναμική του κινείται εκτός ελέγχου. (διαβάστε ΕΔΩ όσα γράψαμε στο planet-greece).

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή παραίτησής της, η Στέλλα Μπαλφούσια, επικαλείται τον θόρυβο που προκλήθηκε μετά από τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης του Γραφείου και τις δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος όχι μόνο την άδειασε αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι τα δεδομένα της έκθεσης είναι εκτός πραγματικότητας!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αμφισβήτησε ευθέως την εγκυρότητα της έκθεσης, σημειώνοντας μάλιστα πως το Γραφείο Προϋπολογισμού δεν διαθέτει ακόμη τη «γνώση, την εμπειρία και την υπευθυνότητα» των διεθνών οργανισμών. «Το χθεσινό, συνεπώς, κείμενο δεν διαθέτει τα στοιχεία εγκυρότητας αντίστοιχων διεθνών εκθέσεων» προσέθετε ο κ. Βενιζέλος.

Άμεση αντίδραση από τη Ν.Δ.

«Η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να υποχρεώνει σε παραίτηση ακόμα και αυτούς που η ίδια έχει επιλέξει. Ακόμα και εκείνοι πλέον "ξεμπροστιάζουν" την αδιέξοδη πολιτική τους» σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος διερωτάται «γιατί η κυβέρνηση πριν μόλις ένα μήνα είχε αποδεχτεί από την ίδια επιτροπή, αντίστοιχα συμπεράσματα και εκτιμήσεις, για την κατάσταση της οικονομίας; Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει επιτέλους η κυβέρνηση ότι η πολιτική της στην οικονομία είναι λανθασμένη;» «Η πολιτική αυτή πρέπει να αλλάξει άμεσα και να αλλάξει δραστικά» κατέληξε.

planet greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: