ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

Αναζητούνται ακόμη οι ευθύνες;


thumb
Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή οι βου­λευτές και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέ­ξης Τσίπρας και του Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς προς τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Υγείας, για την απόδοση ευθυνών και την αντιμετώπιση της κατάστασης υγεί­ας του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, ο οποίος στις 15 Ιουνίου 2011, κατά τη διάρκεια της άσκησης των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δέχτηκε «αναίτια, απρόκλητη και δολο­φονική επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ, στην οδό Φιλελλήνων».
Επισημαίνεται επίσης ότι «παρά την επίδειξη της επαγγελματικής του ταυτότητας (μέλους ΕΣΗΕΑ), άνδρας των ΜΑΤ εκτόξευσε εναντίον του χειροβομ­βίδα κρότου - λάμψης και λόγω της μη­δαμινής σχεδόν απόστασης ρίψης της χειροβομβίδας, καθώς και του εκκω­φαντικού θορύβου που προκλήθηκε, ο δημοσιογράφος υπέστη ολική κώφωση και αστάθεια κατά τη στάση και βάδιση, σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα».
Τέλος, τίθενται ερωτήματα για τις έρευνες ως προς τις ευθύνες των αστυνομικών, για την ανάληψη από την πολιτεία των εξόδων νοσηλείας και θεραπείας του δημοσιογράφου, για τη δυνατότητα χορήγησης αναπη­ρικής σύνταξης στο θύμα της αναίτιας αστυνομικής βίας και αν βέβαια είναι στις προθέσεις του υπουργείου η απα­γόρευση της χρήσης χειροβομβίδων κρότου - λάμψης κατά διαδηλωτών…
Είμαστε περίεργοι και ανήσυχοι για την απάντηση των κυρίων Παπουτσή, Κουτρουμάνη και Λοβέρδου…

 Το Ποντικι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: