ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.11

Η μεγάλη απάτη των "πολιτικών όρων" !!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Ο Αντιπροσωπευτικός κόσμος των πολιτικών όρων.

 
Όλοι οι πολιτικοί της παρούσας ιστορικής στιγμής σου ζητούν να του κρίνεις με πολιτικούς όρους…. 
Πρόκειται για ένα εφεύρημα της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας  το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την Δημοκρατία που γνωρίζουμε από την Αρχ. Αθήνα στην οποίο τα πρόσωπα  και όχι οι αφηρημένες πολιτικές έννοιες έπαιζαν τον σπουδαιότερο ρόλο.
Με αυτό τον τρόπο η άμεση κριτική σου εναντίων κάποιο πολιτικού μεταφέρεται σε ένα υπερβατικό ουδέτερο πεδίο οπού και ο λόγος σου αναγκαστικά παύει να είναι οξύς και δεν μπορεί να  αναφερθεί προσωπικά σε κάποιον. Γίνεται ξύλινος και αφηρημένος .
 Έτσι αρχίζεις τα υπονοούμενα τις μπηχτές τις κατινιές τις διαρροές και της υπερβατικές δηλώσεις (τις όποιες οι πολιτικοί συνηθίζουν)  χρησιμοποιώντας έναν λόγο αντιπροσωπευτικό του τι ακριβώς εννοείς. Ένα λόγο που χρειάζεται ερμηνευτές σχολιαστές και επεξεργαστές. Προφανός μιλάμε για έναν λόγο  μια άλλη εποχής Μιας εποχής που δεν αλλάξαμε εμείς διότι:
Όλοi οι πολιτικοί σου ζητούν να τους κρίνεις με πολιτικούς όρους.
Όταν ξεπουλούν την χώρα σου είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σε οδηγούν στην ανεργία είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σε ξεζουμίζουν είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σε έχουν αλλάξει τα φώτα είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σε έχουν αποκαλέσει τεμπέλη κηφήνα κοπρίτη οπισθοδρομικό καθυστερημένο είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σε έχουν σακατέψει είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν έχεις χάσει το μαγαζί σου είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν έχεις εξευτελιστεί στον περίγυρο σου είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σου παίρνουν να λεφτά απο την τσέπη είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν τα παιδιά σου δεν έχουν μέλλον είναι με πολιτικούς όρους;
Όταν σου έχει συμβεί  κάτι από τα παραπάνω και ενώ σου έρχεται να βρίσεις να ουρλιάξεις να φωνάξεις σου ζητείται να το κανείς με πολιτικούς όρους εντάσσοντας σε ένα βολικό για αυτούς πεδίο συμπεριφοράς…
 και εκεί σε ακυρώνουν.
Και όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε με πολιτικούς όρους για τίποτα από τα παραπάνω δεν ρωτήθηκε ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλο Έλληνας. Δεν υπάρχει καμιά πλειοψηφία που να τα στηρίζει πάρα μόνο εκείνη που έχει κρυφτεί μέσα στο αντιπροσωπευτικό κόσμου των πολιτικών όρων.
Και όμως φίλε μου η προσωπική σου σχέση με τον πολιτικό κάνει την Δημοκρατία μας πιο άμεση και όλοι οι πολιτικοί θέλουν να έχουν προσωπική σχέση μαζί σου.  Η προσωπική σου  κριτική κάνει την Δημοκρατία άμεση.
Η προσωπική σου θαραλέα κριτική είναι κατάκτηση. Ο Αντιπροσωπευτικός κόσμος των πολιτικών όρων με την κριτική σου σπάει δίνοντας την θέση σε μια βαθιά  δημοκρατική σχέση όπου η δημοκρατία εξασκείται παντού άμεσα  και επι τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: