ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.11

Χωρίς ψευδαισθήσεις: Στην Αθήνα αύριο ο υπουργός Οικονομίας Ρέσλερ [Ο_Ρέσλερ έρχεται... οι προδότες ετοιμάζονται να "την κάνουν";]

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί από αύριο στην Αθήνα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος θα συνοδεύεται από επιχειρηματίες και παράγοντες της γερμανικής οικονομίας.

Σχετικό:  Σχέδιο "ελεγχόμενης χρεοκοπίας" της Ελλάδας

Με συνοδεία σχεδόν 70 παραγόντων της γερμανικής οικονομίας –πολλοί από τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας- ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ πραγματοποιεί την Πέμπτη και την Παρασκευή επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα. Ο ίδιος θεωρεί το ταξίδι του απλά ως την αρχή ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών, που θα συμβάλλουν έτσι ώστε η Ελλάδα να επανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της. «Στόχος είναι προπαντός να βελτιώσουμε τις συνθήκες για επενδύσεις και οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας στο Βερολίνο.
Στην ατζέντα του Γερμανού υπουργού βρίσκονται μεταξύ άλλων συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Σχέδιο ελεγχόμενης πτώχευσης και ανάπτυξη:
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στην γερμανική και ελληνική κοινή γνώμη το σχέδιο του υπουργού Οικονομίας για συντεταγμένη πτώχευση χωρών με υπερβολικό χρέος. Σχέδιο το οποίο προορίζεται για ένταξη στο προσχέδιο για τον Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης ESM. Για μια χώρα που δεν είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσει το χρέος της το σχέδιο του υπουργείο Οικονομίας προβλέπει τον περιορισμό των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Προβλέπει επίσης τη σύσταση ανεξάρτητου σώματος, το οποίο θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της εν λόγω χώρας και των πιστωτών της.
Η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας και το διογκούμενο έλλειμμα δείχνουν ότι χωρίς ανάπτυξη η Ελλάδα δεν θα τιθασεύσει την κρίση. Είναι άλλωστε γνωστό ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι εύκολο να πειστούν επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα, παραδέχονται κυβερνητικοί κύκλοι στο Βερολίνο.
Ίσως για αυτό το λόγο ο Φίλιπ Ρέσλερ επιδιώκει να κρατήσει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών για το ταξίδι του στην Ελλάδα. «Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς», δηλώνει κορυφαίο στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας αναφερόμενο στην οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα και προσθέτει «κανείς δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν επενδύσεις δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα».
 

Reuters / Στέφανος Γεωργακόπουλος
Υπεύθ. σύνταξης: Βιβή Παπαναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: