ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.11

Η Ελλάδα έβαλε στο φέρετρό της την επιγραφή του Δ.N.T.

Η χώρα βουλιάζει , η ανεργία αυξάνεται και τα μεσσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα  πλήτονται σε τέτοιο σημείο οπου σε λίγο ολοι θα βιώνουμε μια κοινή σχέση καταπίεσης. Το ΔΝΤ, η ευρωπαϊκή τράπεζα και οι παρατρεχάμενοι τους δεν έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν αλλα να αρπάξουν ότι απέμεινε απ το πτώμα της Ελλάδας. Μας βλέπουν ως αριθμούς. Γι αυτούς  είμαστε το 3% της οικονομίας της ευρωπαικής ένωσης, δηλαδή ένα αστείο ποσό το οποίο όμως
αν πτωχεύσει θα συμπαρασύρει την υπόλοιπη ευρώπη.

Η Ελλάδα αυτή την στιγμή, αν δεν είναι ήδη, τείνει να γίνει προτεκτοράτο της Αμερικής. Το πρόβλημα, δεν είναι πως δεν αποφασιζουμε εμείς αλλα το ότι δεν αποφασίζουν ουτε καν αυτοί που εκλέξαμε.Η λήψη των αποφάσεων ανήκει σε άτομα πέρα και πάνω απο μας, στην τρόικα,τους οικους αξιολόγησης, το ευρωπαικό ταμείο στήριξης, τους δανειστές.Αν δεν καταλάβουμε την επικινδυνότητα αυτης της κατάστασης, θα συνεχίσουμε να ακούμε παθητικά τα μέτρα πίσω απ' τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.Θα συνεχίσουμε να καβατζώνουμε μονάχα τον εαυτό μας μη συνειδητοποιώντας την ανάγκη για συλλογικές λύσεις.Θα συνεχίσουμε τον ρόλο μας, αυτόν της μαριονέτας σε ένα παιχνίδι όπου άλλοι έχουν στήσει για μας.Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε τους ληστοσυμορίτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Όταν μας τα πάρουν όλα θα είναι αργά.Και όσο αφορά τις επερχόμενες γενιές τι θα απαντήσουμε στο παιδί μας στην έρωτηση:"Γιατί η κατάσταση ειναι ετσι;"
                 Ότι είναι έτσι γιατί εγώ λούφαξα στον καναπέ μου; Μάλλον αυτό θα γίνει.
                                                                                                           
                                                                                                                  επιμέλεια:Fotis 
alexiptwto

Δεν υπάρχουν σχόλια: