ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.11

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ!!!




Κάθε μέρα και ένα σκάνδαλο, κάθε μέρα και φόροι, περικοπές μισθών και επιδομάτων εις βάρος του λαού, κάθε μέρα ψέματα και φρούδες ελπίδες και όλο και χειρότερα για μας, καλύτερα για σας και το περιβάλλον σας. Μα καλά αφού δεν μπορείτε, δεν τα καταφέρνετε, σας έχουν στριμώξει άγρια και σεις με τη σειρά σας εκβιάζετε τον ελληνικό λαό που δεν σας αντέχει πια, τι κάθεστε και μας ταλαιπωρείτε; Παραιτηθείτε και αφήστε μας ήσυχους μήπως και γλυτώσουμε τα χειρότερα. Ίσως ο επόμενος τα καταφέρει καλύτερα από σας και αν όχι και αυτός θα πάει σπίτι του. Θα βρει ο λαός τη λύση. Αλλά η λύση πλέον δεν είστε εσείς. Κοροϊδέψατε, είπατε πολλά ψέματα, αναρριχηθήκατε στην εξουσία με ψεύτικες υποσχέσεις και έχετε χάσει πλέον κάθε ψήγμα αξιοπιστίας. Δεν σας πιστεύει κανείς πια ούτε στο εσωτερικό αλλά ούτε και στο εξωτερικό. Γι αυτό σας βάζουν να υπογράφετε συνυποσχετικές επιστολές μήπως και τις τηρήσετε. Αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τι υπογράφετε και εν ονόματι ποιου δεσμεύεστε.

Δεν το βλέπετε εσείς κύριε Πρωθυπουργέ που δεν τόλμησες να γράψεις δυο λέξεις για τον μακαρίτη ιδρυτή της APPLE και σε περίλαβαν στο κράξιμο οι συμπατριώτες σου; Δεν βλέπετε που δεν τολμάτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο χωρίς ισχυρή ασφάλεια και σας γιουχάρει ο κόσμος; Δεν αντιλαμβάνεσθε που έχετε οδηγήσει τα ελληνικά νοικοκυριά με τα επαχθή μέτρα που λαμβάνετε;
Πότε επιτέλους θα αντιληφθείτε την πραγματικότητα;
Μα και οι «σύντροφοί σας» στο κόμμα σας υβρίζουν , άσχετο αν τα στρατιωτάκια βουλευτές σας, σας στηρίζουν με την ψήφο τους στα νομοσχέδια που εισάγετε στη βουλή για ψήφιση. Στα τηλεπαράθυρα και στις συνεντεύξεις, άλλα λένε. Δεν τα ακούτε , δεν τα διαβάζετε; Τόσους συμβούλους αδρά αμειβόμενους από το δημόσιο έχετε. Βάλτε κάποιον να κάνει αποδελτιοποίηση και να σας ενημερώνουν.
Άρχισε η γκρίνια ακόμη και στο υπουργικό σας συμβούλιο και ο ένας τα βάζει με τον άλλο.
Και τα οικονομικά σκάνδαλα άρχισαν να τεκμηριώνονται και να αγγίζουν την οικογένεια σας Πρωθυπουργέ, άσχετα αν δεν παίζονται στα δελτία των 8!  Υπάρχουν, ευτυχώς τόσα μέσα για να αναπαραχθούν και να τα πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός. Εσείς δεν λέγατε ότι θα καθαρίσετε την «κόπρο». Μα η κόπρος άρχισε να ξεχειλίζει από εκεί κοντά σας και γι αυτό δεν λέτε κάτι. Όλο σώζετε τη χώρα και αυτή η κακομοίρα μαζί με τους «επιβάτες κατοίκους» της όλο και ολισθαίνει στο χάος και στα στόματα των αρπακτικών.
Σταματήστε πια και παραδεχθείτε το και ζητήστε μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το κακό που μας έχετε κάνει μιας και καταφέρατε να μας γυρίσετε μια εικοσαετία πίσω για να μην πω και ακόμη πιο πίσω. Εξάλλου δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό να παραδέχεται κάποιος ότι έκανε λάθος και εφάρμοσε λάθος συνταγή και το φαγητό βγήκε από τη κατσαρόλα καμένο. Εσείς όμως καίτε στη κυριολεξία όχι απλά ένα φαγητό, αλλά κυριολεκτικά μια ένδοξη χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΣ.
Και δεν φτάνει ότι εφαρμόζετε λάθος πολιτική σε όλα τα προβλήματα που έχει ο τόπος, από την άλλη αρχίζουν τα οικονομικά σκάνδαλα να βρωμάνε και από τη δυσωδία ίσως έχουμε ασφυκτικό και εφιαλτικό κλίμα που δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα για όλους μας. Όπως σας έχω ξαναγράψει, έρχεται η στιγμή που η αγανάκτηση γίνεται μίσος και το μίσος τυφλώνει και γίνεται θυμός και δεν το σταματά απολύτως τίποτα. 
Ούτε ΜΑΤ, ούτε στρατός, ούτε τίποτα. Γιατί και αυτοί στο ίδιο καζάνι σιγοβράζουν, και αν το καζάνι εκραγεί θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους μαζί αλά πρώτα εσάς.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: