ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.11

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ» και ΤΙ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


=== ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ===
Δήλωση των μελών του Επαναστατικού Αγώνα.
=== «Είναι καταγεγραμμένο ιστορικά (έχει διατυπωθεί και σε ΜΜΕ) ότι η επίθεση του κράτους εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα και οι συλλήψεις μας έχουν συνδεθεί με την επιβολή στην ελληνική κοινωνία της χούντας της τρόικας και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έχουν συνδεθεί με την πρώτη μνημονιακή σύμβαση υποτέλειας της χώρας στην υπερεθνική οικονομική και πολιτική ελίτ, που υπέγραψαν πραξικοπηματικά οι σοσιαλφασίστες της κυβέρνησης.
Εκτοτε, αυτός ο τόπος έχει μπει σε μια σκοτεινή περίοδο πρωτοφανούς σε σκληρότητα επίθεσης από το κεφάλαιο και την πολιτική εξουσία που επιχειρεί την ανελέητη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, την πιο άγρια εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας και του μόχθου των μη προνομιούχων. Εν μέσω της μεγαλύτερης συστημικής κρίσης που έχει πλήξει μέχρι σήμερα τον καπιταλισμό και την οικονομία της αγοράς, που έχει αποσαθρώσει τις πολιτικές και κοινωνικές βάσεις της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και έχει υπονομεύσει ανεπανόρθωτα τα κοινωνικά της ερείσματα, η επιβίωση του οικονομικού και πολιτικού συστήματος προϋποθέτει την ευθανασία μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.
Αυτό το βιώνουν σήμερα όλοι οι άνθρωποι και όπως γράφαμε στην Πολιτική Επιστολή προς την Κοινωνία, με την οποία αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, πρόκειται για μια κατοχή που συναγωνίζεται σε βιαιότητα την κατοχή των ναζί στον βʼ παγκόσμιο πόλεμο, γεγονός που έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση σʼ αυτήν την χώρα.
Σήμερα ενάμισυ χρόνο μετά, η δίκη αυτή, η δίκη εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα θα συνδεθεί ιστορικά με την επίσημη χρεοκοπία του ελληνικού κράτους. Η εσωτερική στάση πληρωμών είναι ήδη γεγονός, η πορεία της πτώχευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα και κατά την άποψή μας –άποψη που έχουμε καταθέσει σε προηγούμενο κείμενό μας– δεν θα είναι μέχρι τέλος ελεγχόμενη.
Η δράση του Επαναστατικού Αγώνα, δράση επαναστατική με αυστηρά πολιτικά χαρακτηριστικά και με βαθιά κοινωνικά και ταξικά κριτήρια, σήμερα πλέον αντανακλά σε μεγάλο βαθμό μια πολιτική τάση που εξαπλώνεται κάθε μέρα και περισσότερο στην κοινωνία: της άμεσης και επιτακτικής ανάγκης για την οργάνωση της επίθεσης, ακόμα και ένοπλης, εναντίον της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.
Σήμερα η ανάγκη για ένοπλη προλεταριακή αντεπίθεση εναντίον του σάπιου συστήματος δεν βρίσκεται μόνο στα κείμενα του Επαναστατικού Αγώνα αλλά βρίσκεται στην σκέψη και τα χείλη όλο και περισσότερων ανθρώπων αφού αναγνωρίζεται πλέον ως ο μόνος τρόπος για να αποτινάξουμε από πάνω μας την σύγχρονη δικτατορία του κράτους και του κεφαλαίου, για να βγούμε οριστικά από την συστημική κρίση, για να μην αφανιστεί η ανθρωπότητα και ο πλανήτης από την στυγνή εκμετάλλευση της υπερεθνικής ελίτ.
Η δίκη αυτή για μας είναι μια ακόμη στιγμή του αγώνα μας, όπως εξάλλου ήταν και όλη η περίοδος της μέχρι τώρα αιχμαλωσίας μας στις φυλακές του καθεστώτος. Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να μαχόμαστε ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, ενάντια στο σύστημα του καπιταλισμού και της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, δεν σταματήσαμε στιγμή να φωνάζουμε και μέσα από τα κελιά για την αναγκαιότητα της Κοινωνικής Επανάστασης.
Σʼ αυτή την δίκη δεν θα δικαστεί ο Επαναστατικός Αγώνας. Θα δικαστεί το σύστημα και τα ανδρείκελά του.
Θα αναδειχτεί η δράση της οργάνωσής μας και οι ενέργειές της ως μια αναγκαιότητα για να ανακοπεί η επίθεση που έχει εξαπολύσει το καθεστώς εναντίον των μη προνομιούχων κοινωνικών στρωμάτων, ως μια αναγκαιότητα για να προωθήσουμε την Κοινωνική Επανάσταση.
Σʼ αυτή την δίκη δεν θα δικαστεί ο Επαναστατικός Αγώνας ως τρομοκρατική οργάνωση.
Θα δικαστεί η σοσιαλφασιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η πολιτική εξουσία για την οργάνωση και πραγματοποίηση της πιο ωμής τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον της κοινωνίας.
Θα δικαστεί η οικονομική ελίτ, η πιο στυγνή τρομοκρατική σπείρα που ζει από το αίμα των λαών και που πλουτίζει πραγματοποιώντας μαζικές δολοφονίες των πιο αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων.
Θα δικαστεί το κράτος και οι εντολοδόχοι του.
Θα δικαστούν όσοι συνιστούν το υπηρετικό προσωπικό του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Θα δικαστεί το οικονομικό και πολιτικό σύστημα για τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπραχτεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία.
Εμείς, ενάμισυ χρόνο μετά τις συλλήψεις μας είμαστε εδώ όρθιοι, αμετανόητοι, υπερήφανοι για την οργάνωση και τις πολιτικές επιλογές αγώνα που έχουμε κάνει.
Ο Επαναστατικός Αγώνας είναι ζωντανός και αποτελεί οργανικό κομμάτι όχι μόνο του ελληνικού αλλά και του διεθνούς επαναστατικού κινήματος.
Δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν, δεν θα καταφέρουν να μας λυγίσουν ποτέ.
Στο τέλος οι νικητές θα είμαστε εμείς.
Τιμή για πάντα στον σύντροφο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρο Φούντα.
ΖΗΤΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Πόλα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης, Κώστας Γουρνάς».
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ και ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ:
Αποφυλακίζονται με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Νίκος Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα και Κώστας Γουρνάς, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών που εκδόθηκε σήμερα.
Η απόφαση των εφετών εκδόθηκε, καθώς συμπληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη το ανώτατο όριο των 18 μηνών προφυλάκισής τους.
Υπενθυμίζεται πως χθες -πρώτη ημέρα της δίκης για την οργάνωση- Μαζιώτης, Ρούπα και Γουρνάς υπέγραψαν κοινή δήλωση, στην οποία αναφέρουν ότι είναι «υπερήφανοι για τη δράση της οργάνωσης και αμετανόητοι για τη συμμετοχή τους σε αυτή».
Σύμφωνα με το βούλευμα, στους τρεις, που θα αποφυλακιστούν την Τρίτη, επιβάλλονται οι εξής περιοριστικοί όροι:
-Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
-Παραμονή εντός του νομού Αττικής.
-Παραμονή στη διεύθυνση που δηλώνουν ως μόνιμη κατοικία.
-Εμφάνιση κάθε πέντε μέρες στο ΑΤ της περιοχής τους.
Πλέον, προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση είναι μόνο ο Κ. Κάτσενος, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: