ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.11

ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΓΑΠ! ΥΠΟ ΤΗΝ ΦΕΝΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΛΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΞΕΘΑΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!! ….. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Σχέδιο Παπανδρέου για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

- Ο πρωθυπουργός φέρεται να σχεδιάζει Συμβούλιο Αρχηγών με συμμετοχή: Μητσοτάκη, Σημίτη και Καραμανλή
- Στόχος είναι η χώρα να αποφύγει την στάση πληρωμών δίνοντας ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας
- Εμπόδιο στο σχέδιο”, σύμφωνα με δημοσίευμα, η απροθυμία υπουργών να αφήσουν την καρέκλα
Σχέδιο για μία εκ νέου “νομιμοποίηση” της εκτελεστικής εξουσίας επεξεργάζεται ο πρωθυπουργός ώστε να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο που κινδυνεύει να γίνει “η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι” σπρώχνοντας τη χώρα στην στάση πληρωμών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας του Σαββάτου, ο κ. Παπανδρέου – χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του -συζητά με συνεργάτες του διάφορες πιθανές λύσεις που όλες έχουν ως κοινό παρονομαστή να μην παραδοθεί η χώρα αμαχητί.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει δώσει στίγμα προθέσεων ήδη από το καλοκαίρι όταν ανέλαβε πρωτοβουλία για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, στο πλαίσιο της οποιας είχε δεχτεί να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία.
Ο πρωθυπουργός εκτιμά – σύμφωνα με το δημοσίευμα – ότι αν δεν διαμορφωθεί μία ισχυρή εικόνα εθνικής συσπείρωσης, που θα προσδίδει το αντίστοιχο κύρος στις πολιτικές των υπουργών, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Οι δρόμοι για μία εκ νέου “νομιμοποίηση” της κυβέρνησης είναι δύο, σύμφωνα με την Ημερησία. Ο πρώτος είναι να προκηρυχθούν εκλογές που θα ήταν καταστροφικές στην φάση που διανύει η χώρα.
Ο δεύτερος είναι μία κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε μία εθνική πλειοψηφία που μπορεί να συγκροτηθεί από την παρούσα Βουλή, από την οποία θα ζητηθεί η αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την Ημερησία, ο πρωθυπουργός εξετάζει την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών με την συμμετοχή και των πρώην πρωθυπουργών κ.κ. Μητσοτάκη, Σημίτη και Καραμανλή.
Στη συνάντηση αυτή θα δηλώσει έτοιμος να εξαιρέσει τον εαυτό του από την πρωθυπουργία για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, θέτοντας προ των ευθυνών του το σύνολο του πολιτικού κόσμου – ειδικά την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει δεσμευτεί να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με τους δανειστές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μία τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να εκδηλωθεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 17 με 18 Οκτωβρίου αλλά και πριν από αυτή ώστε η χώρα να φανεί αποφασιστική και με ενιαία φωνή στην δύσκολη διαπραγμάτευση.
Ως προς τα αγκάθια αυτής της ιδέας που φέρεται να έχει ο πρωθυπουργός, το βασικό είναι οι καθόλου ευνοικές αντιδράσεις από μέλη του υπουργικού συμβουλίου, που θα δουν την καρέκλα τους στον… αέρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είναι ηλίου φαεινότερων ότι η "σωτηρία" της χώρας κατά τον ΓΑΠ είναι ένα παραμύθι και ότι η νέα "μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας δεν είναι τίποτε περισσότερο από την "οικογενειακή σωτηρία " του ίδιου του ΓΑΠ και του συρφετού της κυβέρνησης απατεώνων . Η νέα απάτη που δρομολογείται από το εσωτερικό κονκλάβιο των αμερικανοσυμβούλων του δεν είναι τίποτε άλλο από το να πάρει παρατάσεις το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας , ως επίσης και να αποκτήσει ένα σχετικό άλλοθι ο εθνοπροδότης προκειμένου να αποφύγει το ραντεβού του με το ικρίωμα . Κίνηση εντυπωσιασμού προκειμένου να δημιουργήσει σύγχυση στο ήδη καθολικά διαμορφωμένο λαϊκό αίσθημα το οποίο πλέον εκδηλώνει το μίσος του για τον πιο μισητό έλληνα πρωθυπουργό που έχει καταγραφεί στην ιστορία του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: