ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.11

Philip Nielsen: 10 Λογοι που μου αρεσει ο κος Γιωργος Παπανδρεου

1.    Ο άνθρωπος ξέρει να μιλεί σωστά αγγλικά 
2.    Χαμογέλα και φαίνεται ότι βγάζει μια αληθινή και ανθρωπινή χαρά (σε αντίθεση με της κύριες - ικανότατες κατά τα άλλα και οι - , κα Μπακογιάννη, κα Διαμαντόπουλου που το χαμόγελο τους θυμίζει Λιοντάρι πριν καταβρώσουν το θήραμα τους
3.    Ασχολείται με την νέες τεχνολογίες εδώ και 15 χρονιά και είναι από παλιά χρήστης του Internet
4.    Αθλείται και αυτό δειχτεί πειθαρχία και θέληση, όταν ανεβαίνει τα σκαλιά του Μαξίμου τα ανεβαίνει δυο δυο
5.    Έχει εμπειρία έχοντας περάσει από διάφορα Κυβερνητικά πόστα, μην ξεχνάτε ότι είχε στο σπίτι του έναν Πολίτικο (άσχετος αν συμφωνείτε η διαφωνείτε μαζί του, πάντως δεν πέρασε απαρατήρητος.). Σηνηθως ειναι πολυ δυσκολο ενας ανθρωπος να ξεπερναει την επυτηχια του Γονεα του - ειδικα οταν ο γονεας εχει κατι κατι τεραστιο και μεγαλο, οι περισσοτεροι γινονται σκια και μια κακη φοτοτυπια του γονεα. Ο Γιωργος ομως οχι, παρα την βαρια κληρονομια εχει δημιουργεισει μια εντελως ξεχωριστει προσωπικοτητα και πολιτικη.
6.    Έχει βελτίωση τα τελευταία 1-2 χρόνια πάρα πολύ την ομιλία του στην Ελληνική γλώσσα, μειώνοντας σημαντικά τα σαρδάμ, δείχνοντας ότι η καυτερυεση και η μάθηση είναι κάτι που επιτυχαίνεται σε κάθε ηλικία της ζωής μας.α
7.    Σε αντίθεση με τον προηγούμενο πρωθυπουργού έχει μαζέψει πολύ άξιους συνεργάτες δίπλα του 8.    Είναι εργασιομανής και αυτό είναι απαραίτητο σήμερα
9.    Η «εμπειρία» από Σκανδιναβικές χώρες του δίνει μια άλλη θεώρηση στα κοινωνικά ζητήματα
10.    Έχει μια εμπειρία και σχέση με την Παγκόσμια πραγματικότηταΠροσωπικά έχει μια απίστευτη ενδιαφέρουσα δουλειά (ίσως την δουλειά με την μεγαλύτερη πρόκληση στην υφήλιο, να μαζέψει τα αμάζευτα). Παράλου που έχει τα πάντα εναντίων του, εγώ πιστεύω πως εάν υπάρχει ένας άνθρωπος στο κόσμο που μπορεί να καταφέρει να σουλουπώσει αυτά τα 30 χρόνια μπάχαλου, πιστεύω ότι είναι αυτός.
Αναρτήθηκε από Philip Nielsen

1 σχόλιο:

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

Καλησπέρα Ορίζοντα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.
Ο πονηρός Philip Nielsen έχει βγάλει την αντίστοιχη ανάρτησή του.