ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.11

Η "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ DER SPIEGEL.....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ"..... ΧΑΠΑΚΩΝΕΤΑΙ

Η συνέντευξη του κ. Γ. Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» στην οποία παραδέχεται ότι έκανε λάθη, αλλά και στην οποία παραθέτει και τα ..."επιτεύγματα" της κυβέρνησής του. Συγκεκριμένα, μάλιστα, αναφέρει:...
  1. Τη μεταρρύθμιση του Συνταξιοδοτικού
  2. Τη διαφάνεια στη Δημόσια Διοίκηση
  3. Τη μείωση των δημοσίων δαπανών, και,
  4. Την εξάλειψη της Γραφειοκρατίας.
Τονίζει, άλλωστε, ότι οι παρεμβάσεις αυτές της κυβέρνησής του αποτελούν τις σημαντικότερες αλλαγές που γνώρισε η Ελλάδα κατά τα τελευταία τριάντα χρόνια – χωρίς, φυσικά, να είναι και οι μοναδικές.Οι τέσσαρες αυτές παρεμβάσεις που ανέφερε ο κ. Γ. Παπανδρέου, ως θετικό έργο της κυβέρνησής του βεβαίως, αποτελούν την πιο παταγώδη αποτυχία της θητείας του, διότι και στους τέσσαρες αυτούς τομείς όλα έγιναν χειρότερα. Και αν δεν αλλάξουν από την επόμενη κυβέρνηση έρχεται χάος, κοινωνική έκρηξη και πλήρης επενδυτική άπνοια.
Πρώτο: Το Συνταξιοδοτικό: Κυριολεκτικά, κατεδαφίστηκε. Και κατεδαφίστηκε όχι μόνο από τις 4 μέχρι σήμερα περικοπές των συντάξεων (μέσα σε 18 μήνες!), αλλά και από την καταστροφή των Ασφαλιστικών Ταμείων.
  • Η μετατροπή των Αποθεματικών σε ομόλογα
  • Το 1.000.000 των ανέργων
  • Το 1.500.000 των ανασφάλιστων εργαζομένων, και,
  • Το όργιο εισφοροδιαφυγής...
...οδηγούν με ταχύτατους ρυθμούς τα Ασφαλιστικά Ταμεία στον θάνατο και τις συντάξεις σε... συντάξεις Ασίας!
Δεύτερο: Η διαφάνεια στο Δημόσιο: Αλλά ποια διαφάνεια; Προκηρύσσονται μεν διαγωνισμοί, προσλαμβάνονται, όμως, οι «ημέτεροι». Π.χ.: Μόνο το 2% των Γενικών Γραμματέων δεν είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ενώ, κατά σύμπτωση, όλοι οι άλλοι είναι. Οσο για τη διαφάνεια σε κυβερνητικό επίπεδο, τα δείγματα είναι αρνητικά, π.χ.:
  • Υπόθεση σκανδάλου Λαυρεντιάδη:
  • Οργιο φημών για τα ασφάλιστρα κινδύνου κ.λπ. κ.λπ...
Τρίτο: Η μείωση των δημοσίων δαπανών: Πράγματι, μειώθηκαν οι δαπάνες, αλλά μόνο οι μισθολογικές και συνταξιοδοτικές. Και, μάλιστα, οριζοντίως. Αντιθέτως:
  • Οι κυβερνητικές δαπάνες παραμένουν σχεδόν ανένδοτες
  • Το συμμάζεμα του κράτους καρκινοβατεί, και,
  • Οι κομματικοί στρατοί στο Δημόσιο κάνουν πάρτι...
Τέταρτο: Η εξάλειψη της Γραφειοκρατίας: Πρόκειται για συνειδητό αναποδογύρισμα της αλήθειας. Εκείνο που βρίσκεται υπό διάλυση και εξάλειψη δεν είναι η Γραφειοκρατία, αλλά η Δημόσια Διοίκηση και το κράτος, το οποίο, ήδη, πάσχει από προϊούσα γενική παράλυση. Ισα – ίσα, όλα χειροτέρεψαν. Λόγω του «Καλλικράτη».
  • Οπου ήθελες ένα χαρτί, τώρα χρειάζονται δύο
  • Οπου σου χρειάζονταν δύο, τώρα απαιτούνται τέσσερα
  • Και αν ήθελες ένα μήνα, όταν υπολειτουργούσε η Διοίκηση, να διεκπεραιώσεις μια υπόθεσή σου, τώρα χρειάζεσαι ένα και δύο ακόμη χρόνια.
Είπε, όμως, και κάτι σωστό και αυθεντικό ο κ. Γ. Παπανδρέου: «Ποιες χώρες παραβίασαν πρώτες το Σύμφωνο Σταθερότητας; Η Γαλλία και η Γερμανία. Δεν λείπει μόνο από την Ελλάδα η δημοσιονομική πειθαρχία... αλλά ευθύνονται και οι άλλοι...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: