ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.11

«Νόμιμη» φοροαποφυγή — Η INTRACOM HOLDINGS του Σ. Κόκκαλη έκλεισε οριστικά ανεξέλεγκτη τις πρόσφατες!!!!!! οικονομικές χρήσεις 2008-2009, καταβάλλοντας συνολικά, μόνο 128.000€ σε 24 δόσεις, συν τις 32.000€ που είχε καταβάλει με την αρχική της δήλωση, και πάπαλα!!!


=== ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ === Περίπου κάθε 3 χρόνια κατά μέσο όρο, το διεφθαρμένο γαλαζιοπράσινο καθεστώς, ψηφίζει νόμο, με τον οποίο περιοδικώς νομιμοποιεί τη φοροαποφυγή των μεγαλοκαρχαριών, χωρίς κανέναν απολύτως φορολογικό έλεγχο. Όσοι δεν είναι λομπίστες και κατά Πάγκαλο χορηγοί εκλογικών «αγώνων», τη μπούτσισαν!!!… Αυτούς τους αναλαμβάνει η ομάδα κρούσης Καπελέρη!!!
 === Ααααα!!!… όλα κι’ όλα!!! Μπορεί τα κρατικά ταμεία να μένουν αδειανά, αλλά το κάθε κόμμα έχει τις  αυξημένες ανάγκες του και το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί, γιατί οι διαφημιστικές κοστίζουν, τα πολιτικά γραφεία κοστίζουν και οι ανεξέλεγκτες φορολογικώς, οικονομικές χρήσεις των μεγαλοκαρχαριών, πρέπει να ρυθμίζονται ειδικώ τω τρόπω!!! Η τελευταία «ρύθμιση» ….προβλέφθηκε με τον Νόμο 3888/2010, που μάλλον κάτι-κάποιος ξεχάστηκε και συμπληρώθηκε με τη παράγραφο 4 του άρθρου 8, του ….άσχετου Νόμου 4002/2011.
 === Μη σας περάσει από το αφελές μυαλουδάκι σας, ότι αυτή η σαπίλα κατασκευής νομοθετημάτων νομιμοποίησης της φοροαποφυγής, καθιερώθηκε για να ρυθμίσει χρόνιες φορολογικές διαφορές του κράτους με κακότροπους επιχειρηματίες. Μιλάμε για φρεσκαδούρα. Μιλάμε για εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο και βάλε, και για φορολόγικές δηλώσεις τους των τελευταίων ετών, οι οποίες ποτέ δεν ανοίχθηκαν !!! Σήμερα, μιλάμε για μόλις τις χρονιές 2008 – 2009, δηλαδή για φορολογική δήλωση που υποβλήθηκε τον Ιούνιο του 2010 !!!!!!
=== Ας διαβάσουμε τη φιλοσοφία των ….δημοκρατικών διαδικασιών, όπως αποτυπώνεται στα αντίστοιχα ΦΕΚ της ντροπής, όταν οι κοπρίτες και τα γομάρια, απειλούν να κόψουν το ρεύμα σε ανάπηρους και γριούλες και μωρά παιδιά:
Νόμος υπ’ αιθμόν 3888/2010 «Εκούσια κατάργηση φορολογικών διαφορών (!!!!!!!!!!!!), ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών, διατάξεις για την αποτελεσματική τιμωρία της φοροδιαφυγής (είδατε χιούμορ τα γομάρια????) και άλλες διατάξεις…..
Πότε πρόλαβε και έγιναν ληξιπρόθεσμες οι υποχρεώσεις του Κόκκαλη, της χρήσης 2009, για την οποία υπόβαλε φορολογική δήλωση τέλος Ιουνίου 2010????? και ο νόμος δεν έχει καλά-καλά στεγνώσει, αφού είναι του Σεπτεμβρίου 2010?????

Αμέσως πιο κάτω διαβάζουμε στον ίδιο νόμο τον στραβόν: «Άρθρο 1 – Εισαγωγή: Με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Α’ του νόμου αυτού, καθορίζεται προαιρετικός ειδικός τρόπος επίλυσης των φορολογικών διαφορών που προκύπτουν από τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, με σκοπόν την κατάργησή τους» !!!!!!!!!

Πάμε τροχάδιν στη πρώτη εικόνα, στην ανακοίνωση της INTRACOM του Σωκράτη Κόκκαλη, μήπως λάθος διαβάσαμε….. Άμπα!!!… Το λέει ξεκάθαρα. Του κατάργησαν φορολογικές υποχρεώσεις, οι οποίες είναι ακόμα με τις πάνες της γέννας τους!!!!!! Μιλάει ξεκάθαρα, ότι ο Βενιζέλος με τον Καπελέρη, φρόντισαν να του καταργήσουν οποιαδήποτε φορολογική του υποχρέωση (INTRACOM), για τις φορολογικές δηλώσεις της εταιρείας του, των χρήσεων 2008 και 2009. τις οποίες υπέβαλε τα έτη 2009 και 2010 Ιούνιο μήνα!!!!!! 
……ΚΑΙ ΟΤΙ, και για τις δύο χρονιές, ο φόρος θα είναι συνολικά 160.000€, μείον τα 32.000€ που ήδη κατέβαλε, θα καταβάλει το υπόλοιπο των 128.000€ σε 24 δόσεις επειδή είναι πτωχός και ….πάπαλα!!!!!! Αυτομάτως καταργείται οποιαδήποτε διαφορά, χωρίς να ελεγχθεί ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ….
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ……. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗ ΠΟΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!!!!


ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: