ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.11

Ξεκίνησαν & θυμηθείτε θα φουντώσουν οι Απαλλοτριώσεις Αλληλέγγυων σε Σούπερ Μάρκετς…

Σε απαλλοτριώσεις προϊόντων από σούπερ μάρκετς, γνωστών αλυσίδων, στο κέντρο του Βόλου, προχώρησαν πριν λίγο αλληλέγγυοι.
Σύμφωνα με προκηρύξεις που άφησαν στα ταμεία των δύο σούπερ μάρκετς, τα τρόφιμα θα σταλούν στους εδώ και...
ένα μήνα απεργούς της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου.

* Στην Ιταλία της δεκαετίας του ’70, στα “Μολυβδαίνια Χρόνια”… ξεκίνησαν με Απαλλοτριώσεις Τροφίμων από πολυκαταστήματα και Μεγαλοεμπόρους, πέρασαν στις Τράπεζες και είχαμε το αίμα που χύθηκε…
Η απόλυτη ευθύνη για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας, την εξαθλίωση, τη μιζέρια, το θάνατο …δεν την έχει η ακροδεξιά και η δεξιά που βρίσκονται τώρα στην κυβέρνηση. Ανήκει στους νεοφιλελεύθερους που φόρεσαν τη μάσκα του σοσιαλιστή και παρέδωσαν τη χώρα στα σαγόνια του ΔΝΤ και των τραπεζιτών!
Όσο καθυστερεί η συγκρότηση του Λαϊκού Ενωτικού Μέτωπου της Αριστεράς, τόσο θα αυξάνει η σκληρή καπιταλιστική καταπίεση των κατοχικών κυβερνήσεων που έχουν επιβάλλει στην πατρίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: