ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.12

Το Σεντόνι


Γραφεί ο Μάκης Μάκκας
Tώρα που αποφάσισαν οι «νοικοκυραίοι» όχι τυχαία να τεντώσουν το σεντόνι,που τόσα χρόνια μας σκέπαζε από επάνω, εκτινάσσεται του ότι δεν ήταν ραμμένο και στέρεα τοποθετούμενο.
Ξηλώνονται όμως από το ύφασμα θεσμικά οικονομικά και κοινωνικά αντικείμενα, δομές και συμπεριφορές που είχε αφομοιώσει και αποδεχθεί η ελληνική κοινωνία.
Μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο κενό, στον αέρα, στην αβεβαιότητα προσπαθεί ο καθένας από εμάς με κάθε τρόπο να γαντζωθεί με νύχια και με δόντια απ΄ το πανί.
Το σεντόνι μέχρι πρόσφατα υπερκάλυπτε τα μεγέθη της ελληνικής κοινωνίας.
Τώρα που το ψαλίδι ανέλαβε δράση και ξηλώνει οριζόντιος με γενικεύσεις ότι βρίσκει στο δρόμο, το ύφασμα ίσα που φθάνει μέχρι τα γόνατα.
Αφήνει ακάλυπτα δομές και σχήματα που είχαν χρόνια αναπτυχθεί στην αγορά ,στην γειτονιά, στο σπίτι μας.
Οi μοδίστρες μαντάρoυν στα δικά τοuς μέτρα ενώ αγνοούν όλα αυτά τα μέλη που θα μείνουν ακάλυπτα.
Μας εγκαλούν μάλιστα ότι σεντόνι ήταν συνθετικό και αγορασμένο εκπτωτικά από συνοικιακό νεωτερισμό ενώ όλοι πιστεύαμε,ότι αγοράσαμε μεταξωτό ευρωπαϊκού οίκου μόδας.
Το κρίσιμο και ανησυχητικό ότι ο καθένας μας προσπαθεί με μανία και οργή να υφαρπάξει το κομμάτι που εκτίμα ότι του αντιστοιχεί και σε λίγο τo ύφασμα θα κινδυνεύει να ξεσκιστεί σε κομμάτια.
Ελάχιστη έννοια και προσοχή έχουμε για τον απέναντι που αφήνετε γυμνός και ολομόναχος να χορεύει στα παγετό της κρίσης.
Τον παρακολουθούμε αμήχανα και φευγαλέα από τα  ανοιχτά παράθυρα των πρωινών εκπομπών και τα μονόστηλα να δέχεται κραυγές και αφιερώσεις.
Είναι ο γείτονας, ο φίλος, ο συνάδελφος, και ίσως  ο αδελφός μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: