ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.12

ΒΟΜΒΑ !! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ "ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΟΥ" ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...

 Ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης ζητά από τη Βουλή να διερευνήσει τυχόν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου! 

 Πριν από λίγο ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησε από τη Βουλή να διερευνήσει αν ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν ΥΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρουν τυχόν ευθύνες.

Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στα χέρια του αρκετές καίριες υποθέσεις, όπως αυτή των στοιχείων της
ΕΛΣΤΑΤ για το φούσκωμα του ελληνικού χρέους, που με τη διπλή αναθεώρησή του οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την επαχθή παράνομη δανειακή σύμβαση Νο1!

 

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ @@ ..... ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ?? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ???


ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ !!

ΙΔΩΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: