ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.12

Μεγάλο ανέκδοτο-Για αυτοκάθαρση του ΣΔΟΕ έκανε λόγο ο Βενιζέλος!!!

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

Για «αυτοκάθαρση του ΣΔΟΕ» έκανε λόγο ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην εμπλοκή στελέχους του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης στο κύκλωμα τοκογλύφων της ............


βορείου Ελλάδας. «Το σημαντικό είναι ότι το ίδιο το ΣΔΟΕ αυτό-καθάρθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος ενώ παράλληλα κατηγόρησε το «παραδημοσιογραφικό κομμάτι του διαδικτύου» για τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον ίδιο με έναν εκ των συλληφθέντων.

«Υφίσταμαι προσωπικά την πίεση της φθοράς», είπε ο κ. Βενιζέλος, ενώ συνέχισε : «Έζησα την κατάσταση με την υπόθεση των οικονομικών εισαγγελέων. Τότε ακόμα και η ΝΔ έφτασε στο σημείο να πει ότι πίσω από τις πιέσεις προς τους εισαγγελείς κρύβομαι εγώ. Τώρα διαβάζω στο παραδημοσιογραφικό κομμάτι του διαδικτύου ότι οι σύλληψη των 4 συμμοριών από την δίωξη οικονομικού εγκλήματος μπορεί να ενόχλησε τον Βενιζέλο γιατί ο ένας στο παρελθόν μπορεί να ήταν στέλεχος ΠΑΣΟΚ και μπορεί στο παρελθόν να ήταν ψηφοφόρος του Βενιζέλου» και πρόσθεσε με νόημα πως «τίποτε από αυτά δεν έσωσε τον συλληφθέντα».

Σημείωσε δε με νόημα ότι «σίγουρα δεν είναι ευχάριστο ένας από τους συλληφθέντες να είναι υποψήφιος αντι περιφερειάρχης με ΛΑΟΣ, ένας άλλος δημοσιογράφος με στενή παράδοση στον συντηρητικό χώρο και την εκκλησία και ένας με σχέση με το ΠΑΣΟΚ».
real 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: