ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.12

VIDEO-Δ.Καζάκης: Θέτουν εν αμφιβόλω την ύπαρξη των Ελλήνων!


prionokordela.gr
Ακούστε την ομιλία του κ. Δ. Καζάκη, που συνοπτικά, αλλά και πολύ περιεκτικά αναφέρει για τη χρεοκοπία του 1827 (πρώτη ως ανεξάρτητου κράτους), αλλά και για τις υπόλοιπες που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα το δυστυχώς επτωχεύσαμεν του Τρικούπη.
Αναφέρονται τα δάνεια που συνάφθηκαν και το πως εξοφλήθηκαν, με την επιβολή του ΔΟΕ (διεθνής οικονομικός έλεγχος) από τους Άγγλο – Γάλλους. Επίσης γίνεται μνεία για τη χρέωση του Οθωμανικού χρέους το 1919 μετά τη λήξη των Βαλκανικών πολέμων, καθώς δεν αναγνωρίστηκε ως απελευθερωτικός αγώνας των εδαφών που προσαρτήσαμε, αλλά ως ιμπεριαλιστικός πόλεμος επεκτατικός (κάτι που δέχθηκε ο εθνάρχης Βενιζέλος), με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του ελληνικού λαού με τα χρέη των περιοχών αυτών ως τμήματα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Μετά τη λήξη του Β´ παγκόσμιου πολέμου χρεωθήκαμε επιπλέον το κατοχικό δάνειο που δώσαμε στους κατακτητές Γερμανούς (παγκόσμια πρωτοτυπία!!!) και ενώ ζητήσαμε πάνδημα τη διαγραφή του προπολεμικού μας χρέους ως επιβράβευση της θυσίας του ελληνικού λαού, αλλά και της πολεμικής ανδρείας που επιδείχθηκε, το πολιτικό προσωπικό αρνήθηκε τη ρήξη με τους συμμάχους και τα συμφέροντα τους.
Όχι απλά δεν αξιώσαμε την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία ως οφείλαμε, αλλά αντ´ αυτού συνάψαμε νέο δάνειο με τους μέχρι πρότινος κατακτητές μας, ενώ παράλληλα παρείχαμε φτηνό εργατικό δυναμικό για τα εργοστάσια τους, μειώνοντας έτσι το ενεργό δυναμικό της χώρας.
Στη συνέχεια αναγνωρίσαμε τα προπολεμικά χρέη στο ΆΡΤΙΟ, δηλαδή αναγνωρίζοντας όλο το κεφάλαιο σαν να μην είχαμε καταβάλλει ούτε μία δραχμή και παράλληλα τους τόκους στο ακέραιο, με την ταυτόγχρονη επιβολή πλαφόν 70% ως ασφάλιστρα κινδύνου (CDS), αλλά και επιχειρώντας να ξεπουλήσουμε ολόκληρο τον παραγωγικό ιστό της χώρας, αλλά και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, με μπροστάρη τον διορισμένο τραπεζίτη Παπαδήμο.
Τρίζουν τα κόκκαλα του Καποδίστρια…



Δεν υπάρχουν σχόλια: