ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.12

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟΣ ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΩΡΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ , ΤΗΝ "ΔΙΑΠΛΟΚΗ" ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.....!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!

Παπανδρέου καταγγέλλει Ψυχάρη/ΔΟΛ, αποχωρώντας από την πολιτική σκηνή

"Με πολέμησαν επeιδή δεν πήραν δάνειο". Επικρίσεις και κατά τραπεζιτών και δικαστών
Ο,τι... υποψιάζεται ο μέσος Ελληνας πολίτης για το ρόλο των εκδοτικών συγκροτημάτων στην πολιτική ζωή της χώρας και στην ανάδειξη ηγεσιών, επιβεβαιώνεται από τις καταγγελίες του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: "Απελευθερωμένος" μετά την απόφαση του να μη διεκδικήσει ξανά την προεδρία του Κινήματος και την πρωθυπουργία, αναφέρθηκε "με ονόματα και διευθύνσεις" στους βαρόνους του Τύπου, κατηγορώντας ευθέως τον επικεφαλής του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη ότι τον πολέμησε, επειδή δεν πήρε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Οι καταγγελίες του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσαν αίσθηση, καθώς για πρώτη φορά πολιτικός αρχηγός κατονομάζει πρόσωπα και επιχειρήσεις των media.
Ανάλογες κατηγορίες έχουν διατυπωθεί στο παρελθόν από πολιτικούς όλων των παρατάξεων - ιδιαίτερα από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη. Ηταν όμως αόριστες και δεν αφορούσαν συγκεκριμένους παράγοντες ή εταιρίες των media.
Αμεση ήταν η αντίδραση του ΔΟΛ και του κ. Ψυχάρη, που έσπευσαν να διαψεύσουν τις καταγγελίες, αναγνωρίζοντας πάντως ότι ο ΔΟΛ ζήτησε δάνειο 10 εκ. από την Εθνική, το οποίο απερρίφθη. Μάλιστα, σε ανακοίνωsη-απάντηση του ο κ. Ψυχάρης υπαινίχθη ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν αυτός που του ζήτησε "εκδούλευση"-υποστήριξη.
Μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου είπε ότι τον πολέμησαν επιχειρηματικά συμφέροντα και εκδοτικά συγκροτήματα. Εντονες επικρίσεις διατύπωσε επίσης κατά δικαστικών - επειδή "συνέβαλαν στην κωλυσιεργία υποθέσεων" - και eναντίον τραπεζιτών, οι οποίοι δεν συνέβαλαν στην προσπάθεια αναθέρμανσης της ελληνικλής οικονομίας.
Για τον πρόεδρο του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη είπε ότι του έκανε πόλεμο επειδη θεώρησε ότι ο τότε πρωθυπουργός δεν παρενέβη υπερ του για να δανειοδοτηθεί από την Εθνική.

Ψυχάρης: Ο Παπανδρέου παρενέβη για να μην πάρουμε δάνειο
Στις δηλώσεις Παπανδρέου ο Σταύρος Ψυχάρης απάντησε με γραπτή δήλωση-ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:
«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.
Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων, μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία.
Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.
Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»

.
Εθνική: Αποφασίσαμε με τραπεζικά κριτήρια
Ανεπίσημη είναι μέχρι στιγμής η αντίδραση της Εθνικής για την εμπλοκή της στην αντιπαράθεση Παπανδρέου-Ψυχάρη.
Στελέχη της τράπεζας τόνιζαν ότι "ποτέ δεν ζητείται έγκριση τρίτων για χορήγηση δανείων. Υπάρχουν αρμόδια όργανα της τράπεζας, που με συγκεκριμένες και διαφανείς διαδικασίες αποφασίζουν".
Οσον αφορά το δάνειο που ζήτησε ο ΔΟΛ, τόνισαν ότι "και σ'αυτή την περίπτωση ακολουθήθηκε η πάγια διαδικασία. Το αίτημα δανείου απερρίφθη, επειδή η εταιρία δεν πληρούσε τα κριτήρια δανειοδότησης που εφαρμόζει η Εθνική προς διασφάλιση της". 

ρεπορταζ απο sofokleusin

Δεν υπάρχουν σχόλια: