ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.12

Τυφλά όργανα των τοκογλύφων..



Έπεσαν και τα τελευταία φύλλα συκής που προστάτευαν το ευτραφές ντόπιο καθεστώς των δοσίλογων απο τη δημόσια χλεύη της ντροπής.Μια συνθήκη-πρόγραμμα απολυτης φτωχοποίησης του λαού και παράδοσης της χώρας σε κατοχή.Φυσικά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο..
Έπεσαν και τα τελευταία φύλλα συκής που προστάτευαν το ευτραφές ντόπιο καθεστώς των δοσίλογων απο τη δημόσια χλεύη της ντροπής,με τη χθεσινή δήλωση του φερόμενου υπουργού οικονομικών Β.Βενιζέλου που εκπροσωπώντας πολιτικά-για να μην ξεχνιώμαστε- τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ κατά την συζήτηση ψήφισης του PSI,σύμφωνα με την οποία..δεν μας ενδιαφέρουν πλέον ούτε οι υποβαθμίσεις, ούτε η ενεργοποίηση των CDS!

Όπως είπε, «ουδείς δίνει σημασία στην ενεργοποίηση των CDS»! Για να ξεκαθαρίσει: «Nαι, όταν ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης που ψηφίζει σήμερα η Βουλή των Ελλήνων, και η μειοψηφία των ομολογιούχων υποταχθεί στη βούληση της αυξημένης πλειοψηφίας, μπορεί η πλατφόρμα των ασφαλίστρων κινδύνου που είναι ιδιωτική.. να κρίνει ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν και τα ασφάλιστρα κινδύνου των ομολόγων».

Επεξήγησε μάλιστα σε θριαμβευτικό τόνο που θύμιζε τη γνωστή θεωρία περί ..κουτόφραγκων ότι το θέμα αυτό δεν ασκεί καμία επιρροή στην ελληνική οικονομία, καθώς «η  ευρωζώνη, η ΕΚΤ, το EFSF παραμένουν τελείως αδιάφορα»!

Σύμφωνα λοιπόν με τον απίστευτης πολιτικής ποιότητας αυτόν τύπο δεν ενδιαφέρει η νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας ούτε αυτή επηρεάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων, «σε αντίθεση με μία ενδεχόμενη διακοπή της χρηματοδότησης των τραπεζών από το ευρωσύστημα..» !

Και για να αποκαλύψουμε ότι επιχειρεί να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά  τους πολίτες της χώρας,θυμίζουμε ότι οι υποβαθμίσεις της χώρας απο τους ξένους οίκους αξιολόγησης προβάλονταν σαν ο κατ εξοχή μπαμπούλας απο τις αρχές του 2010 .

Και οι άμεσοι κίνδυνοι που αυτές αντιπροσώπευαν για την καθημερινότητα των πολιτών  ήταν ακριβώς αυτοί που υποτίθεται ότι οδήγησαν το λαό στην αγκαλιά των..ναυαγοσωστών του ΔΝΤ και της υπόλοιπης τροικανής παρέας με τα γνωστά-μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην καθημερινότητα τους, δηλαδή την ανεργία,τη φτώχεια,τα λουκέτα,τις αυτοκτονίες ,τα συσσίτια κλπ !


Όμως επειδή θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά της συμφωνίας δεν..τον αφήνει όπως θυμόσοφα λέει ο απλός κόσμος,στο τέλος..σκάει το μεγάλο μυστικό:

Ότι το μόνο το οποίο ενδιαφέρει τα θλιβερά αδρείκελα της Αθήνας και τους διεθνείς προστάτες τους είναι η θωράκιση των στενων συμφερόντων των τραπεζων για τις οποίες δεν πρέπει να διακοπεί η χρηματοδότηση απο την ΕΚΤ, προκειμένου να συνεχίζουν να παράγουν υπερκέρδη απο τραπεζικές πράξεις του αέρα και του πληκτρολογίου που καθημερινά συνεχίζουν να κάνουν,ενώ αρνούνται να χρηματοδοτούν την πραγματική οικονομία καταδικάζοντας το λαό να υποστεί τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική καταστροφή στην Ευρώπη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο !


Την ίδια ώρα το πράσινο φως για δεκαετή στήριξη της ελληνικής διοίκησης, άναψε τελικά το ΔΝΤ, προκειμένου, όπως επισήμως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του Ταμείου Τζέρι Ράις, να δοθεί σε αυτήν ο αναγκαίος χρόνος για να περάσει στο στάδιο της ανάπτυξης, σε χρόνο βέβαια που δεν καθορίστηκε καν.

Όπως είπε, το ΔΝΤ προτίθεται να προσφέρει στην ελληνική διοίκηση «χώρο να αναπνεύσει και χρόνο να ανακτήσει την δυναμική της», πλην όμως απέφυγε να αναφερθεί συγκεκριμένα στο χρηματικό ποσό με το οποίο το Ταμείο θα συμμετάσχει στη δανειακή σύμβαση του δεύτερου πακέτου στήριξης,δεδομένου ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν στα μέσα Μαρτίου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του PSI και εφόσον η Ελλάδα ανταποκριθεί σε όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει- συμπεριλαμβανομένης και της πολιτικής συναίνεσης, στην οποία έγινε και πάλι ειδική αναφορά..

Άλλωστε, όπως ο κ. Ράις έσπευσε να σημειώσει, τα μεγάλα πολιτικά κόμματα έχουν δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα και μετά τις εκλογές.

Φυσικά υπολογίζουν όλοι τους  χωρίς τον ξενοδόχο..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: