ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.12

Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι εκτός από….1. 100 ακίνητα της Αλουμίνιον του Μυτιληναίου που δεν χρεώθηκαν με το χαράτσι της ΔΕΗ!


mitilineos-300x237.jpg
Σ.Σ. Για εκείνο το σάπιο που λέγαμε κε Βενιζέλε;
Διακρίσεις στο ποιοι χρεώθηκαν με το «χαράτσι» για τα ακίνητα και ποιοι όχι
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και γι’ αυτό έχουν εξαγριωθεί οι πολίτες και το αποδεικνύουν στις κάλπες, και πιο ειδικά στα συνεταιράκια του μνημονίου, αφού και το κάτωθι επί ημερών τους έγινε.
Ο νόμος που επέβαλε το περίφημο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ προβλέπει ότι αυτός επιβάλλεται σε όλα τα ακίνητα που αφορούν εμπορική ή οικιακή χρήση και ότι εξαιρούνται από αυτό μόνο τα ακίνητα που ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο, καθώς και όσα κτίρια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση θρησκευτικών, φιλανθρωπικών, εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών ή κοινωφελών σκοπών.
Είχαμε λοιπόν την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον απέναντι του συγκεκριμένου «χαρατσιού» όλοι οι
υπόλοιποι είμαστε ίσοι, φαίνεται όμως ότι και σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η περίφημη εταιρεία Αλουμίνιον του κ. Μυτιληναίου φαίνεται ότι και εδώ τυγχάνειειδικής μεταχείρισης, αφού ενώ έχει στην κατοχή της περίπου 1.100 ακίνητα (σπίτια και καταστήματα) στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή Παραλία Διστόμου (ή Άσπρα Σπίτια), όλως περιέργως δεν χρεώθηκε με «χαράτσι» όπως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους κάτοικους σε όλους τους γύρω οικισμούς αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα ακίνητα της Αλουμίνιον έχουν συνολικό εμβαδό πάνω από120.000 τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χαρίστηκαν (και χαρίζονται) παρανόμως στον μεγαλοεπιχειρηματία κ. Μυτιληναίο, που …απειλεί μάλιστα και να πάρει την έδρα των επιχειρήσεών του εκτός Ελλάδας. Loutraki One

Δεν υπάρχουν σχόλια: