ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.12

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΠΟΨΙΛΩΤΕΣ" ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ:600 ευρώ παραπάνω φόρος με τα εκκαθαριστικά..

Εκκαθαριστικά σημειώματα - «φωτιά» θα λάβουν το καλοκαίρι εκατομμύρια νοικοκυριά.
Ήδη τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκκαθάριση των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά, δείχνουν αύξηση της μέσης φορολογικής επιβάρυνσης κατά 560 ευρώ ανά φορολογούμενο.



Η πρώτη επεξεργασία που έκανε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών σε ένα δείγμα... 12.500 δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που έχουν ήδη υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω του Taxisnet έδειξε, ότι η συνολική επιβάρυνση των φορολογουμένων που υπέβαλαν τις συγκεκριμένες δηλώσεις είναι φέτος υψηλότερη κατά 7 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι.

Παρά το γεγονός ότι τα εισοδήματα των περισσότερων φορολογούμενων έχουν μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση έχει αυξηθεί λόγω της μείωσης του αφορολογήτου ορίου εισοδήματος από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ, της μείωσης των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τις οικογένειες με παιδιά, της αύξησης κατά 33% έως και 70% των τεκμηρίων διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα, της αύξησης των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, της περικοπής των φοροαπαλλαγών και της αύξησης από 300 σε 400-500 ευρώ του τέλους επιτηδεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: