ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.12

Αισχρές ''κινδυνολογικές'' προβοκάτσιες κι εκτός Ελλάδας, από $$πρακτορίσκους$$

Επιστρατεύτηκε και ο ''κομμουνιστοφάγος'' συγγραφέας της ''Ελένης''. O πολλαπλά οφελημένος και οικονομικά από την Ντόρα ως υπουργό και την ''άγια οικογένεια'', μέσω της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, αλλά και ΜΚΟ, από μυστικά και μη κονδύλια, γιά να κινδυνολογεί, διασύροντας (ως ο γνωστός πατριδοκάπηλος) πάλι την Ελλάδα. Τα ίδια έκανε 1981 και μετά, εις βάρος του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εφημερίδα The New York Times.
 
''κολλητός'' της Ντόρας Μπακογιάννη και της οικογένειας Μητσοτάκη:

(Ο Νίκολας Γκέητζ, με άρθρο του στην εφημερίδα The New York Times)
Oι δουλοπρεπείς ''μνημονιακοί'' της αμαρτωλής Δεξιάς, αφήνιασαν
Αισχρές ''κινδυνολογικές'' προβοκάτσιες κι εκτός Ελλάδας από
πρακτορίσκους


Μπακογιάννη-σαμαραςΕπιστρατεύτηκε και ο... φιλέλληνας ''κομμουνιστοφάγος'', συγγραφέας της ''Ελένης'', Nίκολας Γκέητζ.
O πολλαπλά οφελημένος ειδικά οικονομικά από την Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργό ΥΠΕΞ, από τα μυστικά και φανερά κονδύλια, αλλά και μέσω της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής (με άλλα κονδύλια μέσω ''άγιας οικογένειας'').
Κινδυνολογεί, διασύροντας (ως -ο καθιερωμένος στην ομογένεια ΗΠΑ- πατριδοκάπηλος) πάλι την Ελλάδα. Τα ίδια έκανε 1981 και μετά, εις βάρος του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εφημερίδα The New York Times. Ο
''πρακτορίσκος'', ενθυμούμενος τώρα ακόμα και τον... εμφύλιο, κάνει επιθέσεις με λίβελους κατά του λαού της Ελλάδας με άθλια υποτιμητικά απαράδεκτα σχόλια, αλλά και κατά του Α. Τσίπρα, τον οποίον αποκαλεί ''χαρισματικό δημαγωγό / επικίνδυνο'', με άρθρο του στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα... (Το άρθρο)

Το εμμετικό είναι ότι ΜΜΕ στην Ελλάδα, εφημερίδες, ιστοσελίδες κλπ, αναδημοσίευσαν το άρθρο των ''Τάϊμς'', επειδή ...χτύπαγε τον Α. Τσίπρα. Αλλά ΔΕΝ ενοχλήθηκαν διόλου που αποκαλεί τον ελληνικό λαό ''αρουραίους-ποντίκια''. Φυσικά, το αναδημοσίευσε και η ''θυγατρική'' της ''άγιας οικογένειας'' καθημερινή ελληνική εφημερίδα Αστόριας Νέας Υόρκης, ''Εθνικός Κήρυκας'' -με την μικρή κυκλοφορία- που έχει επωφεληθεί με εκατομ. δολάρια από ελληνικές κυβερνήσεις, υπουργεία, κρατικούς οργανισμούς κλπ, χάρη στην ''άγια οικογένεια''. Ούτε αυτή, φυσικό και αναμενόμενο, ενοχλήθηκε από τον χαραχτηρισμό.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: