ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.12

Ψευτοδιλήμματα τέλος..




Το δίλημμα που θα επιχειρηθεί να τεθεί στην νέα εκλογική αναμέτρηση είναι ευρώ η δραχμή.Ήδη το έβαλε με απύθμενο θράσος χθές βράδυ η Μέρκελ..επεμβαίνοντας ξεδιάντροπα στα εσωτερικά μιας χώρας υπο κατοχή και αφού ήδη λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος του eurogroup Γιούνγκερ την έχει αδειάσει δηλώνοντας ότι..
σε καμμία περίπτωση δεν τίθεται απο καμμία πλευρά θέμα εξόδου της Ελλάδας απο την ευρωζώνη!Ένα και μοναδικό το δίλημμα:Εξακολούθηση εφαρμογής των μνημονίων της καταστροφής με επικράτηση των προδοτικών κομμάτων της διαπλοκής η σταμάτημα της κατάρρευσης της ζωής μας με μια νίκη των δυνάμεων της Αριστεράς που ξεκάθαρα απο την αρχή μίλησαν για ανατροπή των μνημονίων..

Το αναγκαστικό ναυάγιο στην προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας ή καλύτερα κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης έμεινε στην ιστορία.Κανένας απο τους δοσίλογους πολιτικάντηδες δεν είχε το θαρρος να αυτοκτονήσει πολιτικά..

Σήμερα συναντώνται πάλι οι πολιτικοί αρχηγοί υπό τον Κ. Παπούλια ώστε να συμφωνήσουν στον νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό ενώ μάλλον την Παρασκευή θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.  Ωστόσο, στη σύσκεψη δεν θα συμμετάσχει ο γγ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος.

Οι πολιτικοί της χώρας δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν και οδηγείται η Ελλάδα σε εκλογές πιθανότατα στις 10 ή 17 Ιουνίου.

Το δίλημμα που θα επιχειρηθεί να τεθεί στην νέα εκλογική αναμέτρηση είναι ευρώ η δραχμή.

Ήδη το έβαλε με απύθμενο θράσος χθές βράδυ η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ στην συνάντηση της με τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας τον Hollande.

Ισχυρίστηκε χωρίς να κρατήσει κανένα απόλυτα πρόσχημα επεμβαίνοντας ξεδιάντροπα στα εσωτερικά μιας χώρας υπο κατοχή απο τη χώρα της ότι οι έλληνες θα προσέλθουν στις νέες εκλογές με δύο επιλογές: ευρώ ή δραχμή μνημόνιο ή εκτός μνημονίου.

Για πρώτη φορά τόσο απροκάλυπτα και ωμά η Γερμανία θέτει ένα δομικό δίλημμα στην ελληνική κοινωνία.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι η Merkel υπερασπίζόμενη τα συμφέροντα των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών-τοκογλύφων βάζει ένα ψεύτικο ερώτημα στους έλληνες πολίτες, αφού ήδη λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος του eurogroup Γιούνγκερ την έχει αδειάσει,δηλώνοντας ότι σε καμμία περίπτωση δεν τίθεται απο καμμία πλευρά θέμα εξόδου της Ελλάδας απο την ευρωζώνη!

Άλλωστε το σύνολο των διεθνών αναλυτών αναφέρει ότι μια πιθανή έξοδος της χώρας μας απο την ευρωζώνη θα είχε καταστρεπτικά αποτελέσματα για την ίδια την ΕΕ,παρά τα μέτρα προστασίας των συμφερόντων των τοκογλύφων που πάρθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια για μια τέτοια περίπτωση..

Επομένως είναι φανερό ότι οι θέσεις της Μέρκελ και της διεθνούς γκακστερικής συμμορίας που κρύβεται τόσο απο πίσω της, όσο και στα παρασκήνια του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και του ΔΝΤ,αποτελούν το δόρυ του εκβιασμού εναντίον των πολιτών της χώρας μας.

Η τραγωδία είναι ότι η διεθνής τρομοκρατία των μεγαλοτραπεζιτών υιοθετείται αδίστακτα και απο τα πολιτικά ανδρείκελά τους στην Ελλάδα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία και τους θλιβερούς συνοδοιπόρους τους, που ο λαός πλέον γνωρίζει πολύ καλά.

Επομένως σε αυτή τη φάση του αγώνα για την ανατροπή μπαίνει ένα και μοναδικό δίλημμα:

Εξακολούθηση εφαρμογής των μνημονίων της καταστροφής με επικράτηση των προδοτικών κομμάτων της διαπλοκής η σταμάτημα της κατάρρευσης της ζωής μας με μια νίκη των δυνάμεων της Αριστεράς που ξεκάθαρα απο την αρχή μίλησαν για ανατροπή των μνημονίων και των πολιτικών που οδήγησαν σε απόγνωση εκατομύρια Ελληνες.

Κάτω απο τις συνθήκες που πλέον έχουν διαμορφωθεί μπλόφες,εκβιασμοί, διεθνής και ντόπια κρατική τρομοκρατία δεν έχουν καμμία τύχη..

Ψευτοδίλήμματα τέλος..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: