ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.12

Aν δεν υπήρχε o Πάγκαλος, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να τον είχε ... εφεύρει!!!


Νέες απαράδεκτες δηλώσεις πραγματοποίησε ο Θ.Πάγκαλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Εκτός της κριτικής που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία είναι πολιτικά θεμιτή, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου παραλλήρημα, βρίζοντας στην ουσία, πάνω από 1.00.000 Ελληνες που ψήφισαν αυτό το κόμμα λέγοντας το εξής απαράδεκτο:

«Oι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες»!

Τέτοια δήλωση δεν έχει γίνει ούτε από δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής ή από Σταλινιστές του προηγούμενου αιώνα!

Εκτός αυτού είπε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις!



Όπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις τον Βενιζέλο, από τη στιγμή που "οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ"». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οπως και να έχει πάντως, ο Πάγκαλος με όσα λέει, λειτουργεί πολλαπλασιαστικά υπέρ της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ απλά, διότι όσα λέει εξοργίζουν το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία από αντίδραση, θα μαυρίσει το κόμμα του Πάγκαλου και θα στραφεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ!

Προσωπική μου άποψη είναι πάντως, ότι αν δεν υπήρχε λοιπόν ένας Πάγκαλος, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει!!!


aegean

Δεν υπάρχουν σχόλια: