ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ !!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔουλα????


Δημοσκόπηση ΣΟΚ για την ΝΔ – Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5% διαφορά

Πανωλεθρία για την Νέα Δημοκρατία. Πολύ μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που παρήγγειλαν από την Συγγρού. Τραγικά τα πράγματα δεν μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό λένε οι αναλυτές…
Δημοσκόπηση ΣΟΚ για την ΝΔ – Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5% διαφοράΣύμφωνα με το dimotikosafari, o ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29%, η ΝΔ 22,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,5% , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 12,3%, το ΚΚΕ με 8%, η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η ΔΗΜΑΡ με 4%, ενώ όπως φαίνεται και ο ΛΑΟΣ καταφέρνει να εισέλθει στην Βουλή με ποσοστό 3,2%.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MOYΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 100.
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟΙ, ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ .
ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ Τ5ΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν λεω ότι είναι αξιοπιστη η δημοσκόπηση αλλα ειναι με αναγωγή προφανως γι αυτο δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοι που δεν συμπληρωνουν το 3%

Ανώνυμος είπε...

αναγωγη δεν κανουμε στα κόματα που δεν μπαίνουν στη βουλή.

ΜΟΥΦΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!!!