ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.12

ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ…ΛΟΓΙΑ


ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ…ΛΟΓΙΑ από ανεύθυνους πολιτικούς που συνωστίζονται στα παράθυρα.
Αφού έσπρωξαν τη χώρα όχι απλώς στο χείλος της καταστροφής αλλά στην απόλυτη ένδεια, με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, θέλουν πάλι να την σώσουν με τα τα ίδια μέσα.
Οι πολιτικοί μας σκοτώνονται μεταξύ τους με ένα ψευδεπίγραφο ερώτημα.
Είναι, όμως, το πραγματικό διακύβευμα “μέσα ή έξω από το μνημόνιο”;
Όχι βέβαια, είτε μέσα είτε έξω, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι είναι το ίδιο, η απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας και όχι μόνο οικονομικά. Μάς έφεραν έως εδώ για να αρπάξουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί.
Ποια θα ήταν η λύση;
Μία μόνο…

Εάν οι πολιτικοί μας είχαν αποφασίσει να δουλέψουν πραγματικά, θα έφευγαν από τα παράθυρα και θα έτρεχαν σε ολόκληρη τη χώρα, ξεσηκώνοντας τους πολίτες να δουλέψουν. 
Είναι απόλυτη ανάγκη η χώρα να αρχίσει να παράγει, οι αγρότες να ξανακαλλιεργήσουν τη γη που την εγκατέλειψαν όταν πήραν τις επιδοτήσεις, οι κτηνοτρόφοι να ξαναφτιάξουν τα κοπάδια τους, οι βιομηχανίες πουλερικών να ξαναστηθούν, οι ψαράδες να κάνουν σωστή διαχείρηση του θαλάσσιου πλούτου, οι μικρές βιομηχανίες να ξεκινήσουν άμεσα χωρίς φορολογία για μερικά χρόνια και το σπουδαιότερο, το κράτος να στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα με φορολογία στις εισαγωγές τροφίμων ώστε τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν ανταγωνιστικά.
Εάν, αντί για λόγια, είχαμε ξεκινήσει μία τέτοια προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε τα μούτρα να ζητήσουμε από τους εταίρους μας να συμφωνήσουν να χρησιμοποιήσουμε τη δραχμή για εσωτερική χρήση.
Εάν οι πολιτικοί μας είχαν ακολουθήσει μια τέτοια ρεαλιστική και κυρίως φιλελληνική πολιτική, είναι βέβαιο ότι οι ευρωπαίοι φίλοι μας θα έδειχναν κατανόηση στο πρόβλημα μας και θα μας είχαν δώσει το περιθώριο χρόνου που χρειάζεται η χώρα ώστε να ανασυγκροτηθεί αναπτυξιακά.
Οι πολιτικοί μας θα έπρεπε να εξηγήσουν στους πολίτες ότι εάν αυτός ο τομέας της ανάπτυξης δεν υποστηριχθεί από κάθε Έλληνα με κάθε μέσο και εάν το κράτος δεν σταθεί διπλα τους να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους και να τα λύνει όσο πιο γρήγορα γίνεται,  η Ελλάδα θα χωθεί πολύ σύντομα στην απόλυτη εξαθλίωση.
Η κραυγή του Έλληνα ψηφοφόρου σήμερα, μια κραυγή αγωνίας, είναι: Σταματήστε τα λόγια κύριοι πολιτικάντηδες, πείτε την αλήθεια στους Έλληνες και βοηθήστε πραγματικά τη χώρα. 
Εάν ο Λαός μπορούσε να δει ξεκάθαρα (εάν τα στρατευμένα ΜΜΕ τον άφηναν να δει ξεκάθαρα) τι παιχνίδια παίζονται, θα είχε επιλέξει διαφορετικά.
Η Χρυσή Αυγή πήρε αυτό το τεράστιο ποσοστό γιατί έκανε πραγματικά κοινωνικό έργο πηγαίνοντας δίπλα στον πολίτη και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τις καθημερινές δυσκολίες του. Ποιοι κατηγορούν τώρα τη Χρυσή Αυγή για δήθεν ναζιστική συμπεριφορά; Μα φυσικά τα δύο μεγάλα κόμματα που έδειξαν περιέργως επιδεικτική αδιαφορία στην αθρόα προσέλευση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Και τώρα τολμούν να μιλούν για φασισμό. Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα ξεπεράσει το 10% παρα τις απελπισμένες προσπάθειες «άχρηστων» δημοσιογράφων να ακυρώσουν ένα χρήσιμο έργο.
Ήταν ξανά οι «άχρηστοι» δημοσιογράφοι που ισοπέδωσαν έναν χρήσιμο και ικανό πολιτικό, τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Κωλοτούμπα τον χαρακτηρίζουν. Μα ο Σαμαράς δεν είναι κωλοτούμπας; Η Ντόρα δεν έκανε κωλοτούμπα; Όχι ότι o Καρατζαφέρης δεν έκανε λάθη, αλλα έχει ιδέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση. Τι κατάφεραν όμως τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης; Να τον ακινητοποιήσουν και να τον στριμώξουν στη γωνία. Ποιος έχασε; Όχι βέβαια ο Καρατζαφέρης. Λένε ότι τον έφαγε η αλαζονεία του αλλα και αυτή μπορεί να γίνει χρήσιμη σε έναν ηγέτη όταν εκφραστεί στην κατάλληλη ώρα και με τον κατάλληλο τρόπο. Την εξέφρασε με λάθος τρόπο σε λάθος ώρα. Κρίμα.
Ο λαος θα αναγνωρίσει στους πολιτικούς κάθε πραγματικά σωστή προσπάθεια που θα τον βοηθήσει να βγει από το τρομακτικό αδιέξοδο που τον οδήγησαν οι διεφθαρμένοι, οι αδιάφοροι ή οι ανόητοι πολιτικοί που έπεσαν στην παγίδα των δανειστών.
Η Ελλάδα αυτή την ώρα δεν έχει τη δύναμη να αντισταθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πρόγραμμα που δεν είναι ούτε ολοκληρωμένο, ούτε σωστό, ούτε προς όφελος της πατρίδας, έχοντας βέβαια δημιουργήσει μια απίστευτη δυναμική και προσδοκίες σε ένα μεγάλο μέρος του λαού. Φαντάζει όμως ακόμα αδύναμος και ανέτοιμος για το μεγάλο πέταγμα. Εάν δεν ξεφορτωθεί τους παρατρεχάμενους του, θα προσγειωθεί άσχημα όπως ο Καραμανλής.  Ο Πάνος Καμμένος έχει τσαγανό, έχει εθνική συνείδηση και έχει καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αλλα δεν θα έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να το προτάξει και να εισακουσθεί.
Οι δύο άλλοι αρχηγοί, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι καμμένοι από χέρι και με «ιδιόχειρη υπογραφή», το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν υπομονετικά την αποδόμηση τους .
Η Ελλάδα παραπαίει και είναι εύκολο να την σπρώξουν εκεί που σκοπεύουν -όχι οι φίλοι της- αλλά οι εχθροί της.
Το μόνο που μπορεί να την σώσει είναι μια πανελλαδική συνέργεση όπου το έθνος θα αφυπνισθεί και θα στρωθεί στη δουλειά  χωρίς τις παλιές νοοτροπίες και τους παλιούς-ξύλινους πολιτικούς.
Α. Ε. Γεωργόπουλος

udemand.

Δεν υπάρχουν σχόλια: