ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.12

EKTAKTO!!! Επιχείρηση ανακατάληψης της Πειραϊκής Πατραϊκής από χιλιάδες Έλληνες!!

Εισβολή χιλιάδων αγανακτισμένων Ελλήνων κατοίκων της Πάτρας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στον χώρο του εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής σε μια προσπάθεια να εκκενώσουν το χώρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 30χρονου Αθ. Λαζανά από Αφγανούς μετανάστες τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αν και ο δήμαρχος της πόλης συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο για την αντιμετώπιση τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην πόλη όπως φαίνεται οι κάτοικοι της Πάτρας δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τις προτάσεις λύσεις των Αρχών και αποφάσισαν να «πάρουν» το νόμο στα χέρια τους.
Αυτή την ώρα χίλιοι κάτοικοι της Πάτρας βρίσκονται στην οδό Σουνίου και στην παραλιακή λεωφόρο η οποία έχει κλείσει από το πλήθος. Εντός του χώρου του εργοστασίου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας του Λιμενικού Σώματος καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα και άλλες πόλεις πλησίον της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Μία κλούβα των ΜΑΤ καίγεται από βόμβα μολότοφ που εκτοξεύθηκε από άγνωστη κατεύθυνση.
Οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των αγανακτισμένων πατρινών στον χώρο. Πηγές από την Πάτρα αναφέρουν ότι οι 800 αλλοδαποί που είναι κλεισμένοι μέσα στο εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής είναι εξοπλισμένοι με λοστούς, ξύλα, και άλλα αυτοσχέδια όπλα. Ήδη από τον χώρο απομακρύνονται οι γυναίκες και τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το κτιριακό σύμπλεγμα καθότι 1500-2000 Έλληνες κάτοικοι επιδιώκουν να εισέλθουν στο χώρο και να τον εκκενώσουν.
Αυτή την ώρα γίνεται χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία για να απωθήσουν τους διαδηλωτές που πολιορκούν το χώρο ενώ με τη σειρά τους οι διαδηλωτές πετούν πέτρες κατα της Αστυνομίας.
Σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται αυτήν την στιγμή στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής, το οποίο έχει μετατραπεί σε άντρο των λαθρομεταναστών.
Η τοπική κοινωνία μετά τον φόνο του 29χρονου Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς έχει αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να τους διώξει από την πόλη. Περίπου 4.000 κάτοικοι ανάμεσα στους οποίους και πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν περικυκλώσει το κτίριο, απαιτώντας να εκκενωθεί από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες.
Η αστυνομία και οι δυνάμεις των ΜΑΤ αντί να εφαρμόσει τον νόμο και να καθαρίσει την περιοχή από τους λαθρομετανάστες επιτίθεται με χημικά στους Πατρινούς και προχωρεί σε συλλήψεις των κατοίκων και μελών της Χρυσής Αυγής.
Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι πως δεν θα υποχωρήσουν μέχρι να ξεβρωμίσει η πόλη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: