ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.12

Ο Ολανδρεϊσμός τελευταίο στάδιο της δικομματικής σαχλαμάρας…


ο Θανάσης ΚΑΡΤΕΡΟΣ στην ΑΥΓΗ
Το καινούργιο κοσκινάκι τους είναι ο… Ολανδρέου. Τον αποκάλεσε, λένε, έτσι ο Τσίπρας τον Γάλλο πρόεδρο και τους έπιασε στην Ελλάδα φρίκη. Ο Σαμαράς βρήκε τον Τσίπρα αφελή και επικίνδυνο, η Ντόρα μη ευγενή, η Άννα των θρανίων επιπόλαιο... Σύμπας ο αστερισμός του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. έπεσε πάλι πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διαταράσσει τις σχέσεις με τους συμμάχους!

Στην πραγματικότητα ο Τσίπρας είπε ότι, αν ο Γάλλος πρόεδρος δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του, θα γίνει… Ολανδρέου. Ένας Γάλλος Παπανδρέου, ας πούμε. Τι το μεμπτό και θυμώνουν στην Ιπποκράτους; Κορώνα στο κεφάλι τους τον έχουν ακόμα τον Παπανδρέου. Βουλευτή αριστίνδην τον εκλέγουν. Το κουράγιο του να υπογράψει όσα υπέγραψε και να μας δέσει στο ΔΝΤ ανυμνούν. Την πολιτική του συνεχίζουν. Άμα ανοίξει κανείς τα κιτάπια, θα βρει τόσους ύμνους γι’ αυτόν, που θα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Από πότε τα παλικάρια αυτά του Γιώργου θεωρούν το Παπανδρέου, ή έστω το… ανδρέου, βρισιά;

Οι δεξιοί, όμως, μάλιστα. Αυτοί έχουν κατακτήσει με την αγέρωχη στάση τους το δικαίωμα να μαλώνουν τον Τσίπρα. Διότι και τον Κάμερον έβαλαν στη θέση του, και τον Σόιμπλε, και τον Όλι Ρεν, και τον Φαμπιούς (του Ολάντ), όταν τόλμησαν να μας πουν τι πρέπει να ψηφίσουμε. Δεν θυμάστε τη Ντόρα να χαρακτηρίζει τον Κάμερον μη ευγενή; Και τον Σαμαρά να αποκαλεί τον Φαμπιούς αφελή και επικίνδυνο; Και τη Ν.Δ. να τους καλεί όλους να πάψουν να ανακατεύονται στα εσωτερικά μας γιατί θα τους πάρει ο διάβολος;

Όλα τα θυμόμαστε όλοι. Όπως θυμόμαστε ότι έπεσε προχτές το νέο λεπίδι στις συντάξεις -κύριες και επικουρικές. Και μάλιστα αναδρομικώς, από την αρχή του χρόνου. Ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιθεώρησης Εργασίας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν ήδη υποστεί μειώσεις στους μισθούς από 20% έως 40% με το νέο εργασιακό καθεστώς. Ότι σύμφωνα με έρευνες το 2012 θα είναι για τους απασχολούμενους στον ιδιωτικό τομέα έτος της αβύσσου. Κι ότι έπονται τα μέτρα του Ιούνη και του Ιούλη.

Ε, αντί να μας πουν τι θα γίνει μ’ αυτά, σκαρώνουν κάθε μέρα έναν Φρανκεστάιν -όπως τον Ολανδρέου καλή ώρα. Και τον στήνουν στα κανάλια σαν σκιάχτρο. Ο Ολανδρεϊσμός τελευταίο στάδιο της δικομματικής σαχλαμάρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: