ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.12

Η «ΨΕΥΔΟΣΥΜΒΑΣΗ» και το «ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑ» (ΕΥΡΩ η ΔΡΑΧΜΗ αντί του, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ )!!


ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ
 Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Η δανειακή σύμβαση αναμφίβολα αποτελεί εθνική συναλλαγή γιατί επί της ουσίας διαπραγματεύεται δανεισμό  με αντικαταβολή τον εθνικό μας πλούτο .
Το μνημόνιο επί της ουσίας νομοθετεί όχι μόνο για την υλοποίηση της δανειακής σύμβασης, αλλά  κυρίως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας και δεσμεύει τον πλούτο της χώρας για τα επόμενα 40 χρόνια ( μία ολόκληρη γενιά).
Η μελέτη για μια κρατική σύμβαση τέτοιου είδους για να μπορέσει να σταθεί πρέπει να περιλαμβάνει τρις σημαντικούς τομείς:

  1. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
  2. ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
  3. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Στο κεφάλαιο αυτό περιλαμβάνεται το αντικείμενο της σύμβασης με τα τεχνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά επεξεργασμένα από αρμόδιους φορείς  επιστημονικούς και επαγγελματικούς ( ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ-ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΑ- ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΛΠ)  ώστε να εμφανίζονται με ακρίβεια:
1.       Τα ακίνητα που θα οδηγηθούν προς εκποίηση .
2.       Οι εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου προς εκποίηση.
3.       Οικονομικές μελέτες  για να προσδιοριστούν τα μεγέθη.
4.       Λοιπά άλλα τεχνοοικονομικά στοιχεία και ιδιαιτερότητες.
2.  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο κεφάλαιο αυτό περιλαμβάνονται τα νομικά  και νομοτεχνικά η νομοπαρασκευαστικά  χαρακτηριστικά επεξεργασμένα από αρμόδιους φορείς  επιστημονικούς και επαγγελματικούς ( ΕΛΛΕΚΤΙΚΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-  ΚΛΠ)  ώστε να εμφανίζονται με ακρίβεια:
1.       Οροί της σύμβασης εκατέρωθεν σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις.
2.       Ισονομία και ισοτιμία των μετεχόντων στη σύμβαση.
3.       Ποινικές ρήτρες σε περίπτωση μη τήρησης μέρους η πλήρως τη σύμβαση.
4.       Νομικό πλαίσιο εφαρμογής της.
5.       Και λοιπά άλλα διαδικαστικά στοιχεία και ιδιαιτερότητες.
3. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΚΟΣΤΟΣ
Στο κεφάλαιο αυτό περιλαμβάνονται  μελέτες κοινωνικού περιεχομένου επεξεργασμένες από αρμόδιους  κοινωνικούς φορείς  επιστημονικούς και επαγγελματικούς ( ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ - ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΛΠ)  ώστε να εμφανίζονται με ακρίβεια: 
1.       Οι επιπτώσεις στον κοινωνικό ιστό της χώρας .
2.       Επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των εργαζομένων.
3.       Λοιπά άλλα στοιχεία και ιδιαιτερότητες.
Όλα τα παραπάνω  συγκεντρώνονται από τους πολιτικούς και κατατίθενται στις  επιτροπές επεξεργασίας  της βουλής,
  1. Οικονομικών υποθέσεων.
  2. Κοινωνικών υποθέσεων.
  3. Επιτροπή έρευνας και αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου.
Αφού και αυτές οι τρις επιτροπές κατάληγαν σε κάποιο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα , θα ανέθεταν στο νομοπαρασκευαστικό τμήμα της βουλής το θέμα και μετά από πλήρη και τελική επεξεργασία ,θα το έφερναν για ψήφιση από τα 2/3 του βουλευτικού εκλογικού σώματος. 
Αντί να συμβούν όλα τα παραπάνω, οι νοήμονες πολιτικοί μας, ανέθεσαν σε ένα γραφείο στο Λονδίνο  να συντάξει όλα αυτά υπό την καθοδήγηση των δανειστών και κάποιων τρίτων και με συνοπτικές διαδικασίες περνώντας το από την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων το έφεραν στη βουλή με την μορφή του κατεπείγοντος για ψήφιση.
Στη διαδικασία αυτή αγνόησαν τις κινητοποιήσεις εκατομμυρίων λαού που διαμαρτυρόταν σε πανελλαδική κλίμακα, ρίχνοντας τους αλόγιστα χημικά και δέρνοντας τους.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι πολιτικοί μας όχι μόνο κατάλυσαν την δημοκρατία χωρίς να υλοποιούν αυτά που υποσχέθηκαν,  αλλά περιφρόνησαν περιθωριοποιώντας και απαξιώνοντας   όλους τους φορείς της χώρας  (ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ-ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΑ- ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΛΛΕΚΤΙΚΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ κλπ) με το να μην τους δίνουν λόγο ύπαρξης σε αυτή την δύσκολη για την Ελλάδα φάση.
Αυτός είναι ο λόγος στην ουσία που το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση δεν νομιμοποιούνται από τον Ελληνικό λαό.
Πέρα από  αυτά υπάρχει και η ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος , γιατί πάνω σε αυτή την «ψευδοσύμβαση»  που την έχουν συμφωνήσει με υπογραφές τα σαΐνια οι Έλληνες πολιτικοί ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ)  με τους διεθνείς τραπεζίτες, προσπαθούν να την επιβάλλουν .
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΛΛΗΜΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ η ΔΡΑΧΜΗ…!!!
Όπως πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί στην θέση της Ελλάδος η πολιτεία της ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ όχι μόνο ουδείς ανάφερε ότι θα έβγαινε από τις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και την εξοδο απο το δολάριο, αλλά με την επιτήρηση των υπολοίπων πολιτειών τον επόμενο χρόνο είχε θετικό προϋπολογισμό, έτσι και την Ελλάδα δεν μπορεί κανένας να την βγάλει όχι μόνο από το ευρώ αλλά ούτε και από την ΕΝΩΜΈΝΗ Ευρώπη, παρά μόνο αν το θελήσει η ίδια.
Ελληνίδες και Έλληνες,
Αυτό που δεν μπορούν να ελέγξουν και που τρομάζει τους  ντόπιους  και  παγκόσμιους τρομοκράτες είναι η δύναμη και η ομοψυχία ενός λαού.
Η δύναμη  και η ενότητα του λαού είναι και η  διαπραγματευτική δύναμη των πολιτικών μας που λειτουργούν σε δημοκρατικά καθεστώτα με γνώμονα το συμφέρον του λαού τους.
Μην ακούμε τα «πληρωμένα» παπαγαλάκια, ας εμβαθύνουμε στις τοποθετήσεις των πολιτικών, και να μην ξεχνάμε ότι η Ελλαδίτσα είναι πολύ πλούσια χώρα που αν μας αφήσουν ξέρουμε να βρίσκουμε το δρόμο μας.
Ας κόψουμε το δρόμο σε αυτούς που θέλουν να ψηφίσουμε ΝΑΙ στην είσοδο των ΓΕΡΜΑΝΩΝ στη χώρα μας, γιατί αν το κάνουμε θα είμαστε όχι μόνο η μοναδική αλλά και η πρώτη χώρα στην παγκόσμια ιστορία που θα ψηφίσει ΝΑΙ στην υποδούλωση της….
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ: Άμεση συγκρότηση Πανελλαδικής εθνικής συνδιάσκεψης υπό την κυβέρνηση που θα σχηματισθεί,  ώστε να διαμορφωθεί μια κατάλληλη δανειακή σύμβαση στα μέτρα της χώρας μας με τα τρία παραπάνω σημεία . αξιοποιώντας  όλους τους αρμόδιους φορείς με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού λαού και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: