ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.12

Να κατονομάσει τους υπεύθυνους για τα σημερινά εργασιακά κάλεσε ο Α. Τσίπρας τον Βενιζέλο (video)

Να «κατονομάσει ποια ήταν αυτά τα επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα που επέβαλαν στην τρόικα αυτούς τους νόμους που σήμερα μειώνουν το εισόδημα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα από 25 έως 50%» κάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας Αντ. Ρουπακιώτη.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων, πως «έχουμε επανειλημμένα επισημάνει ότι το πρώτο μνημόνιο έγινε για να εξυπηρετηθούν οι δανειστές μας, το δεύτερο μνημόνιο έγινε για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά, επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα στη χώρα» και επεσήμανε ότι «πρόθεσή μας είναι να καταργήσουμε όλους τους νόμους του μνημονίου που καταργούν εργασιακά δικαιώματα , συλλογικές συμβάσεις εργασίας, όλους τους νόμους εκείνους που φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό, που κόβουν μισθούς και συντάξεις και αυτή την υπόσχεσή μας θα την κάνουμε πράξη».

 

pionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια: