ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.12

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:150 θα ειναι οι απαιτήσεις της τρόικα λέει το Spiegel!

20121028-131708.jpgΟι δανειστές της Ελλάδας θα απαιτήσουν από τη χώρα να υλοποιήσει 150 νέες μεταρρυθμίσεις στην δοκιμαζόμενη από την ύφεση οικονομία της, υποστηρίζει το Spiegel.
Επικαλούμενο την ενδιάμεση έκθεση της τρόικα, το γερμανικό περιοδικό σημειώνει ότι η Αθήνα θα κερδίσει την διετή παράταση για να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις, πίστωση χρόνου που όμως θα κοστίσει δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Αθήνα έχει υλοποιήσει το 60% των μεταρρυθμίσεων που έχει αναλάβει. Επιπλέον 20% είναι υπό διαπραγμάτευση μεταξύ τρόικα-κυβέρνησης και το εναπομείναν 20% εκκρεμεί.
Μεταξύ των επιπλέον μέτρων που ζητούνται είναι και τα εργασιακά, η χαλάρωση των όρων για απολύσεις, οι αλλαγές στον βασικό μισθό και η άρση προνομίων σε επαγγελματικές ομάδες, σημειώνει το Spiegel.
H ενδιάμεση έκθεση εξετάζει και το θέμα του κουρέματος μέρους των δανείων που έχουν δώσει ευρωπαϊκά κράτη, κάτι που θα σημάνει ότι οι φορολογούμενοί τους θα υποστούν απώλειες.
Η ΕΚΤ δεν μπορεί να «κουρέψει» ελληνικά ομόλογα που διαθέτει, καθώς αυτό απαγορεύεται αυστηρά, σημειώνει το Spiegel. Ωστόσο προσθέτει ότι η ΕΚΤ είναι έτοιμη να «ξεχάσει» τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα.
Η Ελλάδα πρέπει να πείσει την τρόικα ότι σημείωσε αρκετή πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις και την σκληρή λιτότητα ώστε να ξεκλειδώσει την δόση των 31,5 δισ. ευρώ. Το Spiegel υποστηρίζει ότι η πολυαναμενόμενη έκθεση της τρόικα θα μπορεί να δημοσιοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.
Οι δανειστές πάντως εξακολουθούν να διαφωνούν στο πόσο θα κοστίσει η διετή παράταση, η ΕΕ και η ΕΚΤ την υπολογίζουν στα 30 δισ. και το ΔΝΤ στα 38 δισ. υποστηρίζει το Spiegel.
Αλλαγές θα γίνουν και σε θέματα προϋπολογισμού. Για παράδειγμα, οι φόροι θα αυξάνουν «αυτόματα» αν κάποιες μεταρρυθμίσεις δεν εφαρμοστούν στην ώρα τους.
Η ενδιάμεση έκθεση παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες την Πέμπτη στο EWG που προετοιμάζει το επόμενο eurogroup το οποίο θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη.
Πηγή:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: