ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.12

Ανύπαρκτη λαϊκή εντολή.


Του Γιώργου Κύρτσου
   Οι ηγέτες των κυβερνητικών κομμάτων και ένα πανίσχυρο σύστημα ΜΜΕ που τους στηρίζει, με το αζημίωτο, προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι οι διαφωνίες των βουλευτών με την πολιτική που εφαρμόζεται οφείλονται σε....
προσωπικές στρατηγικές και σε μια ροπή προς το λαϊκισμό.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης διεκδίκησαν και πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού υποσχόμενοι την παράκαμψη και στη συνέχεια την ακύρωση του νέου μνημονίου. Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρουσιάστηκαν στο εκλογικό σώμα υποκρινόμενοι ότι δεν δεσμεύονται από τις υπογραφές που έβαλαν τον περασμένο Φεβρουάριο-Μάρτιο στο νέο μνημόνιο και προτείνοντας μέτρα που ήταν σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της πρότασης του κ. Σαμαρά για επέκταση της περιόδου καταβολής του επιδόματος ανεργίας στα 2 χρόνια και κάλυψη με το συγκεκριμένο επίδομα των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων που περιέρχονται, λόγω υπερχρέωσης και μνημονίου, σε κατάσταση πλήρους επαγγελματικής αδυναμίας. Με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, επίδομα ανεργίας καταβάλλεται μόλις στο 1/6 των 1,2 εκατομμυρίων ανέργων. Και δεν υπάρχει, βέβαια, κυβερνητικό σχέδιο για εφαρμογή της προεκλογικής δέσμευσης του κ. Σαμαρά.
Έτσι όπως παίχτηκε το εκλογικό, πολιτικό παιχνίδι, η συνέπεια βρίσκεται από την πλευρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ που επιμένουν αντιμνημονιακά και απορρίπτουν το «πακέτο» των μέτρων ύψους 13,5 δισ. για τη διετία 2013-2014, όπως και τα 89 προαπαιτούμενα μέτρα που προσυπέγραψαν στις αρχές του 2012 ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς, για να λησμονήσουν πριν από τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου και να θυμηθούν ξανά, υπό την πίεση της τρόικας.
Η κυβέρνηση συνασπισμού είναι πολιτικά ευάλωτη και εξαιτίας του μπόνους των 50 βουλευτικών εδρών που εξασφάλισε η ΝΔ σαν πρώτο κόμμα, με βάση τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία διαμορφώθηκε περισσότερο από τον εκλογικό νόμο και λιγότερο από την εκφρασμένη βούληση του ελληνικού λαού.
Από:  citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: