ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.12

Αλέξης Τσίπρας: «Είμαστε έτοιμοι...»

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα» δήλωσε την Πέμπτη από το Ηράκλειο της Κρήτης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, λίγες ώρες μετά την ρουκέτα που εκτόξευσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»... Παντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους εργαζόμενους να «βάλουν τέλος στον διαρκή εκβιασμό της χώρας από τους δανειστές». «Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή» τόνισε κατά τη συνάντησή του με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον AΝΤ1 και είπε ότι δεν την έχει ακούσει. Ο κ. Λαφαζάνης είχε δηλώσει: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

Λίγο αργότερα επανήλθε με δηλώσεις του στον Real FM για να δώσει διευκρινίσεις λέγοντας: «Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και να κυβερνήσει θετικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη χώρα. Είπα ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αν όμως έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε όλα και απαντήσεις στα πάντα είναι υποκρισία». «Έχουμε κάνει όμως μεγάλη προσπάθεια και προετοιμασία» πρόσθεσε και σημείωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποτελέσει την «αφετηρία μίας κυβερνητικής προσπάθειας».

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «μύθο» το ότι οι μισθοί και οι συντάξεις εξαρτώνται από τη δόση και εκτίμησε ότι «η τρικομματική μνημονιακή κοινοπραξία βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και κατάρρευση, δεν έχει πια ούτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το νομοσχέδιο διάλυσης της κοινωνίας». «Οι 179 βουλευτές που ψήφισαν τις προγραμματικές δηλώσεις έγιναν πια 148 στη ψηφοφορία για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για μια συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά για μια κυβέρνηση κοινοβουλευτικής πια μειοψηφίας, με ειδικό σκοπό να διαλύσει τα κοινωνικά δικαιώματα και κεκτημένα, να εφαρμόσει ένα σχέδιο που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή» προσέθεσε. Τέλος, υποστήριξε ότι η δόση των 31,5 δισ. θα δοθεί ούτως η άλλως, «όχι γιατί τελειώνουν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας στις 16 Νοεμβρίου, όπως υποστηρίζουν, αλλά για να σωθούν οι τράπεζες και η ίδια η Ευρωζώνη».
 
Αντικρυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: