ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.11.12

"ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ" ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΟΥΔΕΣ

ΙΔΟΥ: Ποιοι πρώην δημοσιογράφοι και νυν βο(υ)λευτές ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας Στουρνάρα 

Και οι 9 "Ιούδες" φιλούσαν υπέροχα...

Όλοι τους δηλώνουν δημοσιογραφάρες. Όλοι τους σπεύδουν, σε κάθε ευκαιρία, να δηλώσουν με περίσσιο λαϊκισμό ό,τι είναι στο πλευρό του κόσμου και των εργαζομένων. Κι όμως, αυτοί είναι οι υποκριτές που πρώτοι έσπευσαν να ψηφίσουν υπέρ της εργασιακής καταδίκης των πρώην συναδέλφων τους, που μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγαν....



στα ίδια γραφεία! Δούλευαν μαζί τους καθημερινά.

Καμαρώστε στο planet-greeceτους πρώην δημοσιογράφους και νυν βο(υ)λευτές, που ψήφισαν ΝΑΙ στην (ν)τροπολογία Στουρνάρα για οριστική λεηλάτηση των αποθεματικών των ταμείων των δημοσιογράφων και υπαγωγής τους στον ΕΟΠΥΥ. Ένα ταμείο που ΠΟΤΕ δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από κρατικά ταμεία, ή πόρους ή ευρωπαϊκές ενισχύσεις...

Ο τραγέλαφος είναι ότι η... πολύ δημοσιογράφος, Άννα Καραμανλή, έβγαζε και πύρινους λόγους ότι πρέπει να ψηφίσουν όλοι "Ναι" στην διάλυση των ταμείων, τόσο των δημοσιογράφων, όσο και των των πολιτικών μηχανικών, των δικηγόρων, των τραπεζοϋπαλλήλων...

Η... αχαρακτήριστη, Σοφία Βούλτεψη, είπε ότι ήθελε να ψηφίσει "Όχι" αλλά ψήφισε... "Ναι" κατά λάθος!

Ο Σίμος Κεδίκογλου άλλα έλεγε το πρωί στο τηλέφωνο, όταν επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, Γιώργο Σαβίδη, κι άλλα έκανε στην Βουλή.

Για τον Ντινόπουλο, και τον Γκιουλέκα, τι να πούμε; Ή τον υπουργό άμυνας... Πάνο Παγιωτόπουλο, που ακόμη περιμένει τις πίτσες που είχε παραγγείλει για την συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη, της Ένωσης Κέντρου.

Όσο για τον Γιάννη Μιχελάκη... Θα θέλαμε πολύ να δούμε με τι μούτρα θα αντικρίσει, αν τολμάει, τους πρώην συναδέλφους του, σε ΑΝΤ1 και Ελεύθερο Τύπο, που τον στήριξαν...

Η λίστα της ντροπής, που θα πρέπει η ΕΣΗΕΑ και ο ΕΔΟΕΑΠ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ και να διαγραφούν, περιλαμβάνει τους εξής εννιά (που ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν):

- Σοφία Βούλτεψη,
-  Σίμος Κεδίκογλου,
- Φωτεινή Πιπιλή,
- Γιάννης Μιχελάκης,
- Γ. Κοντογιάννης,
- Πάνος Παναγιωτόπουλος,
- Αργυρης Ντινόπουλος,
- Κωστής Γκιουλέκας,
- Αννα Καραμανλή.

"Ναι" ψήφισε και το "παιδί του λαού", Βασίλης Οικονόμου, από τη ΔΗΜΑΡ... Άλλος τηλεμαϊντανός κι αυτός...

Ευτυχώς, προς το παρόν, τα μέτρα δεν πέρασαν κι έφαγαν τα μούτρα τους στη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: