ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.13

Ακόμα και η σκληροπυρηνική Ολλανδία κρατικοποίησε τράπεζα. Στην Ελλάδα ησυχία…



SNS+ReaalΣτην Ελλάδα οι τραπεζίτες καθυστερούν με όποιο τρόπο μπορούν τις διαδικασίες για να μην χάσουν τις θέσεις τους και τις τράπεζές τους.
Στην σκληροπυρηνική Ολλανδία, που έβαλε και τον Υπουργό Οικονομικών της στην προεδρία του Eurogroup, τάσσεται στο πλευρό της Γερμανίας για τη σκληρή λιτότητα, κρατικοποιήθηκε τράπεζα.
Ο λόγος για την προβληματική τραπεζική και ασφαλιστική επιχείρηση SNS Reaal NV, η οποία απέτυχε να προσελκύσει κεφάλαια από ιδιώτες επενδυτές, ενώ οι μαζικές εκροές καταθέσεων ώθησαν τον οίκο στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Το ολλανδικό κράτος θα κάνει νέα ένεση 2,2 δισ. ευρώ στην εταιρία, θα απομειώσει 800 εκατ. ευρώ από το προηγούμενο πρόγραμμα διάσωσης και 700 εκατ. ευρώ από την αξία των τοξικών στεγαστικών δανείων της SNS Reaal. Επίσης θα διαθέσει 6,1 δισ. ευρώ σε δάνεια και εγγυήσεις για να επαναφέρει την τράπεζα σε σωστή τροχιά.
Το μάρμαρο και εκεί θα το πληρώσουν φυσικά οι φορολογούμενοι, αν και «μετριαστεί» κάπως το όλο θέμα με το 1 δις δολάρια με το οποίο θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διάσωσης οι υπόλοιπες ολλανδικές τράπεζες, μέσω ειδικού δασμού.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: