ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.13

Θέσεις μάχης κατά της επιστράτευσης παίρνουν οι ναυτεργάτες στο λιμάνι - Αρνούνται να παραλάβουν τα φύλλα πορείας και κάνουν κατάληψη στους καταπέλτες


- Την απόφαση για επιστράτευση ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης
- Τίθεται σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Τετάρτης - "Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την απεργία", διαμηνύουν οι ναυτεργάτες...

- Συγκέντρωση αυτή την ώρα στο λιμάνι του Πειραιά από ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ
- Βγάζουν τα πληρώματα από τα πλοία και αρνούνται να λύσουν κάβους

Πόλεμο στο υπουργείο Ναυτιλίας κήρυξαν πριν από λίγο οι ναυτεργάτες. Σε έκτακτη σύσκεψη αποφάσισαν ότι δεν θα παραλάβουν τα φύλλα της επιστράτευσης και συνεχίζουν κανονικά την απεργία. Οι συνδικαλιστές βγάζουν από τα πλοία τα πληρώματα και θα καθήσουν όλοι μπροστά στους καταπέλτες. Μάλιστα καλούν όλα τα σωματεία των εργαζομένων στο λιμάνι για συμπαράσταση.









Νωρίτερα, την πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών από τις 6 το πρωί της Τετάρτης ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Μουσουρούλης. Όπως είπε, εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια διαλόγου και εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών.

Είπε επίσης, ότι θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα φύλλα πορείας στους εργαζόμενους στα πλοία και αν αυτό έχει ολοκληρωθεί μπορεί κάποια πλοία να φύγουν και απόψε.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι οι οφειλές των ακτοπλόων θα εξοφληθούν σε δύο δόσεις, τονίζοντας ότι και το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας θα παραμείνει αυτοτελές. Όμως, όπως είπε, φάνηκε από την οριακή πλειοψηφία με την οποία αποφασίστηκε η συνέχιση της απεργίας (8 υπερ 7 κατά) ότι αυτή εξυπηρετούσε μικροκομματικά συμφέροντα.

Από νωρίς η κυβέρνηση διαμήνυε ότι είχε ήδη έτοιμο το ΦΕΚ για την επιστράτευση και μάλιστα μέχρι το βράδυ θα αρχίσουν να μοιράζονται τα φύλλα για να αρχίσουν να σαλπάρουν τα πλοία το πρωί της Τετάρτης.

Η απεργία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα οι πρώτες ελλείψεις να είναι ορατές στα νησιά.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: