ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.13

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας


Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας 
Η σύνδεση των υποθέσεων των  τηλεφωνικών υποκλοπών και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Καραμανλή από την ίδια την δικαιοσύνη δρομολογεί εξελίξεις…

του Γιώργου Θεοχάρη



Ποιοι είναι αυτοί που επιδίωξαν την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή;

Ποιοι είναι αυτοί που …θυσίασαν 100 ανθρώπινες ζωές- τόσοι είναι μακαρίτες που κάηκαν στη  φωτιά, αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας στην Πελοπόννησο  το καλοκαίρι του 2008- στο βωμό των σκοπιμοτήτων τους;

Ένα μήνα μετά έρχεται στην επιφάνεια ένα άλλο  καλοστημένο ΄΄σκάνδαλο΄΄, αυτό του Βατοπαιδίου. Εδώ η ενορχήστρωση ήταν άψογη.

Κάποιοι μιλάνε για έναν φάκελο που παραδόθηκε από υψηλόβαθμο πρεσβείας σε καναλάρχη.

Λίγο αργότερα, έρχονται οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες  και  ενημερώνουν  την ΕΥΠ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός παρακολουθείται και υπάρχει σχέδιο για τη δολοφονία του.

Ποιοι άραγε είχαν συμφέρον να  ‘’παραγγείλουν’’ τα παραπάνω; Και γιατί;

Οι Έλληνες δικαστές έχουν την εθνική  ηθική υποχρέωση να λάμψει η Αλήθεια και να αποκαλυφθούν όλες αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που δρουν στην χώρα μας και επιδιώκουν να την κυβερνήσουν με νταβατζιλίκι.  Με θύμα πάντα τον Έλληνα πολίτη που αιμορραγεί.

Οι ενδείξεις οδηγούν  σε μία συνομωσία εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων  λόγω εκτροπής των σχεδίων τους από την τότε κυβέρνηση που έδρασε αδίστακτα. Για μία συμμορία δολοφόνων.

Η δικαιοσύνη προ των ευθυνών της. Αναμένουμε τα  αποτελέσματα…
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: