ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.13

ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΙΣ 11 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ 200 € ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

  Οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν τον κατώτατο μισθό των 250-300 Ευρώ για τους νέους από τον υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να κάνουν επενδύσεις!!!!
-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω

για τους νεους ανεργους για να επενδυσουν:

1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.
7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.
8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.
9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.
10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.
11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικων υλικων Ytong-Thrakon


Δύο μερούλες αν δεν πάρει κανένας Ελληνας προϊόντα από τις
παραπάνω δουλεμπορικές σπείρες, θα το σκεφτούν πολύ
προτού κάνουν άλλη τέτοια πρόταση.

Κοινοποιήστε το όσο ευρύτερα γίνεται.

14 σχόλια:

giorgos papagian. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
giorgos papagian. είπε...

εκ παραδρομης ...το ξαναστελνω συγγνωμη ρε παιδια αλλα εταιρείες σαν την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που είναι από τις εταιρειες που δεν εχουν μειωσει τους μισθούς συνεχίζει να επενδυουν στο ελληνικού κριθαρι. συγγνωμη ξανα αλλα μου κάνει εντύπωση.

antonis makarez είπε...

Έχει πολύ ενδιαφέρον διότι εταιρείες όπως η Αθ. Ζυθοποιία που συνεχίζει την αγορά ελληνικού κριθαριού αλλά και τις επενδύσεις της στην Ελλάδα, η Unilever με τη νέα γραμμή παραγωγής εδώ στην Ελλάδα, η Barilla με νέα προϊόντα χρησιμοποιώντας και εκείνη ελληνικές πρώτες ύλες. Απλά μου κάνει εντύπωση ,γιατι σε αυτές κάνει πολύ κακό η ιστορία για τα μισθό 300 ευρώ

Unknown είπε...

καλημερα σας γιατι κανεις δεν τονιζει την ανεργια ? αναφερεστε επισης σε ενα δημοσιευμα που δηλωθηκε ψευδες. Πανω σε αυτο να προσθεσω οτι απο τους φιλους μου καποιοι δουλευουν σε καποια εταιρεια που αναφερεται και ευτυχως αυτο που λεει ο wassel ειναι σωστο. Δεν αναφερεστε ομως καθολου οτι καποιες εταιρειες απο τις παραπανω αποτελουν προτυπο επιχειρηματικοτητας για να το ακολουθησουν οι ελληναρες επιχειρηματιες που για να μην χασουν την μυκονο το καλοκαιρι και την αραχωβα το χειμωνα πετανε στο δρομο συμπολιτες μας και πληρωνουν με μαυρα οσους μενουν..

ANTREAS Μ. είπε...

καλησπέρα σας, τελικά τι είναι ελληνικό και τι όχι ?
όταν μια εταιρεία ακύρωσε την αναμετάδοση των προγραμματισμένων τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων των προϊόντων της προσφέροντας τα κονδύλια της αντίστοιχης διαφημιστικής δαπάνης στους πυροπαθείς των πληγεισών περιοχών το 2007. Έδωσε νερό, δώρισε πυροσβεστικά οχήματα, έδωσε 500.000 ευρώ στον τηλεμαραθωνιο και άλλα πολλά. Κάνει συνεχώς επενδύσεις στην Ελλάδα με εργοστάσια και όχι μακετo όπως έλεγαν κάποιοι ..λοιπόν είναι δυνατόν να μην είναι Ελληνική ?

ANTREAS Μ. είπε...

εν μερει ναι συμφωνω με καποιους να αντισταθουμε σε καποιους που ειναι παρανομοι ..αλλα οχι σε ολους. Δηλαδη γιατι κανεις δεν σχολιαζει τους μεσαζοντες στα φρουτα και στα λαχανικα ; γιατι κανεις δεν μπουκοταρει ελληναρες επιχειρηματιες που κατεκλεψαν συμπολιτες μας ? τουλαχιστον η αμστελ συντηρει παρα πολλες οικογενειες..δεν ειναι ομως η αμστελ το θεμα μας αλλα οι εταρειες παραγωγης ..που δυστυχως τις κυνηγανε λες και χθες ηρθαν στην ελλαδα ..ειναι πραγματικα πολυ περιεργο ολο αυτο…

dimitra είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
antonis makarez είπε...

Όπως και στα κέρματα έτσι και στο παραπάνω κείμενο υπάρχει και άλλη λύση για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.
Το αν μια επιχείρηση ειναι ελληνική, δεν εχει σχέση με το αν ο ιδιοκτήτης της ειναι ελληνας. Υπάρχουν, δυστυχώς, αρκετοί έλληνες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που τις έχουν στήσει πρόχειρα και εχουν κύριο στόχο να βγάλουν όσα πιο πολλά μπορουν από το κόπο των εργαζομένων. Ετσι αυτές οι εταιρίες ζουν λίγα χρόνια και μετα σβήνουν από τα χρέη και τη κακοδιοίκηση.
Ετσι που τα καταφέραμα σα χωρα, αυτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι πώς θα διατηρήσουμε καλά εργοστάστια στην Ελλάδα, που παίρνουν πρώτη ύλη από έλληνες αγρότες. Το αν οι ιδιοκτήτες τους ειναι ευρωπαίοι ή έλληνες που έχουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες, αυτό έχει μικρή διαφορά.
Το πιο σηματικό απόλα είναι πια εργοστάσια τηρούν τα δικαιωματα των εργαζομένων και διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας

giorgos papagian. είπε...

όντως στην χώρα μας η κατάσταση είναι δύσκολη στον ιδιωτικό τομέα. Για ποια ελληνικά προϊόντα μας μιλαει ο κύριος ; για αυτά που φτιάχνονται στην Ελλάδα ; από Έλληνες ; ή για αυτά του κινήματος της πατάτας που θάφτηκαν επειδή κάποιοι δεν έβγαλαν όσα κέρδη ήθελαν;
Όχι σε μποϋκοτάζ εταιρειών που συνεχίζουν να λειτουργούν μεγάλα εργοστάσια στην Ελλάδα και απασχολούν πολλές εκατοντάδες εργαζόμενους

giorgos papagian. είπε...

Ενας φίλος δούλευε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και μετά έκανε το λάθος και πήγε σε μια 'ελληνική' εταιρεία όπως τοχουν στο μυαλό τους κάποιοι που γράφουν εδώ σχόλια. Τώρα είναι χωρίς δουλειά. Θέσεις εργασίας θέλουμε και εταιριες που να κάνουν καλά προϊόντα και να μένουν στην αγορά. Από εκεί και πέρα πηγαίνετε να ψάξετε τη ταυτότητα των μετόχων τους. Ούτε το 1980 δεν κάναμε τέτοιες συζητήσεις.

Unknown είπε...

Kαλημερα σας και καλο μηνα να εχουμε. Μου κανει εντυπωση που ξαφνικα ανακαλυψαμε την αμερικη σε θεματα παντελως γνωστα απο ολους μας. Μας κοροιδευαν χρονια τωρα τα ελληνοεπιχειρηματικα κεφαλια και νομιζαμε οτι αυτο ειναι σωστο. Προτεινω να στηριζουμε καθε επαγγελματια και εταιρεια που στηριζει την ελλαδα με εργα και οχι με λογια παραδειγματα πολλα : φριγκογκλας μπικ αθηναικη ζυθοποιια και αλλες ειναι εδω και μας στηριζουν , να τα λεμε ολα τουλαχιστον μεταξυ μας

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Ειναι ανηθικα ψευδη ολα ..στηριξτε εταιρειες που επενδυουν στην ελλαδα και οχι εταιρειες που κλεινουν και πετανε τον κοσμο στον δρομο.. Οποια εταιρεια δημιουργει θεσεις εργασιας οφειλουμε να την στηριξουμε ..μπορει για παραδειγμα αμστελ και αζαξ να ειναι ξενα ονοματα οι δυο αυτες ομως εταιρειες εχουν την παραγωγη τους στην ελλαδα για αυτο πρεπει να στηριξουμε τους εργαζομενουνς που δουλευουν στην παραγωγη..το τελευταιο που μας εμεινε

giorgos papagian. είπε...

να τα λεμε ολα λοιπον προτεινω προσωπικα, Ποιος κανει επενδυσεις αυτη την περιοδο ; ολες οι παραπανω εταιρειες, ποιος προσλαμβανει καιτηρει τα δικαιωματα των συμπολιτων μας ; ολες οι παραπανω εταιρειες, ποιος χρησιμοποιει ελληνικες πρωτες υλες ; του λαχιστον η αθηναικη αλλα και η μπικ και η γιουνιλιβερ με την παραγωγη της στην ελλαδα. Διαφωνει κανεις ;

ANTREAS Μ. είπε...

καλημερα σας, ζω γερμανια οποτε μερικα πραγματα τουλαχιστον κατ εμε μου φαινονται ανηκουστα. Δεν ειναι δυνατον να μην στηριζουμε τις θεσεις εργασιας στην ελλαδα. Αν κλεισουν ή φυγουν οι εταιρειες που αναφερετε παραπανω η ανεργια θα ξεπερασει το 50 %. Ενταξει να πω οτι εκμεταλευονται τους εργαζομενους; μειωνουν μισθους ; τιποτα απο αυτα δεν δεν συμβαινει απο οτι μου λενε οι φιλοι μου στην ελλαδα. Ισα ισα αρκετες απο τις παραπανω προσπαθουν να δημιουργησουν ακομα περισοτερες θεσεις εργασιαςδινοντας δουλεια στην πολυπαθη επαρχια π.χ.στην απραγωγη κριθαριου για τις μπυρες της η αθηναικη, σε νεα προιοντα η γιουνιλιβερ κ.α. Ειναι πολυ σημαντικα αυτα και πρεπει να τα λεμε.