ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.13

Aserian gas tube… χιλιάδαι δίσκοι!


γραφει ο αρισταρχος
trakaΚαλά νέα για τους Έλληνες οδηγούς/ιδιοκτήτες. Μπορείτε τώρα με την νέα τεχνολογία συρρικνώματος (greeklish- siriknoma) να διπλώσετε και να ξαναδιπλώσετε το αυτοκινητάκι σας να το βάλετε στο τσεπάκι ή στην τσάντα ακόμη και να το κρεμάσετε στο μπρελόκ σας. Να το πάρετε μέσα στην τράπεζα χωρίς να διακινδυνεύετε να σας το κλέψουν έτσι όπως το αφήνετε στην είσοδο. Να το βάζετε στην τσέπη σας αντί να τ’ αφήνετε διπλό και τριπλό παρκαρισμένο μπροστά από την πόρτα που μπαίνετε.    Το βράδυ καλού κακού βάλτε το κάτω από το μαξιλάρι σας . Ένα αυτοκινητάκι-μπρελόκ έτοιμο να αποσυρρικνωθεί και να σας περιμένει να το ξεδιπλώσετε για όπου γουστάρετε. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντικαταστήσει και τον/την σύντροφό σας.  Πάντως θα σας συντροφεύσει σε όλες τις άλλες εκφάνσεις και θα σας κάνει και καφέ. Δεν μπορεί να δίνεται ένα σκασμό λεφτά και να μην το παίζει καφετιέρα- esspresera(!)
Διάβαζα κάποτε, πριν πολλού χρόνου, στον οικονομικό ταχυδρόμο ένα άρθρο του Χρηστίδη σχετικά με το αυτοκίνητο και το περίφημο μαξιλαράκι της πεθεράς. Να, μα τον Άγιο Σουλπίκιο, πέταξα το μαξιλαράκι που κοσμούσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ντράπηκα για όσους το είδαν. Έτσι ζωγράφιζε τον νεοέλληνα οδηγό με το αυτο0κινητάκι του, ότι… το πλένει κάθε Σ/Κ, αυτό που αγοράστηκε με τα λεφτά της πεθεράς, και ότι βάζει πίσω στο μπαρπρίζ τα κεντημένα μαξιλαράκια της. Τιμής ένεκεν! Διάνα! Έτσι γινόταν.
 Τώρα δυστυχώς δεν μπορεί να μπεί μαξιλαράκι γιατί το πίσω μετακινείται και γιατί, δυστυχώς,  κουβαλάς ολόκληρη την πεθερά στο πίσω κάθισμα μονίμως. Κι όποιος τολμήσει να σε κοντράρει. Θάχει να κάνει με το στοματάκι της.
Ντάλα μεσημέρι με 36 βαθμούς στην κλίμακα Κελσίου και τα νεύρα τσατάλια με τα νέα για το nature-gas Aserian success story που σου θυμίζουν Ελληνική ταινία του τύπου… πέντε χιλιάδαι δίσκοι, εξήντα χιλιάδαι δίσκοι, εκατό χιλιάδαι δίσκοι. Σκας, πλαντάς, βρίζεις τον μπροστινό, τον πισινό και όλους όσοι συνέβαλλαν στην κατασκευή της εξωτερικής.
 Όξω ρεεεε! Μια έξοδο να ξεφύγω γιατί δεν αντέχω άλλο. Φρένο! Ο τρία αυτοκίνητα μπρος. Στριγκλίσματα, ο τρία αυτοκίνητα πίσω. Κρακ! Ο επόμενος τέταρτος, ο απρόσεχτος. Μπουμ ,ο αφηρημένος πέμπτος, γκρανγκ ο ξεχασμένος έκτος. Μια καραμπόλα με τα όλα της.
Φωνές, βρισιές και νταηλίκια. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι τηλεφωνούν στο εκατό. Το τρακαρισμένο κομβόϊ  παραμένει στην μέση της περιφερειακής κάνοντας μεγάλη ζημιά στην κίνηση που το μεσημέρι χτυπάει κόκκινο. Περίεργοι, ματάκηδες, μαγκάτοι, σουρουκλεμέδες, τσαντίλες, λελέδες, κυριλέδες –απ’ όλα στο πανέρι-  γυρνούν το κεφάλι και κόβουν ταχύτητα να δουν. Τι; Πέντε αφηρημένους, κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Και η ουρά… πέντε χιλιόμετρα. Που να περάσει το ειδοποιημένο εκατό, που αντί να κυνηγάει τα καλόπαιδα που μέρα μεσημέρι ληστεύουν του κυρ-Γιώργη το σπίτι τρέχει να μοιράσει τα κάστανα της τράκας.
Φταις εσύ, εσύ, εσύ και… πρόστιμο τόσα λεφτά σε όλους σας για παρακώλυση συγκοινωνίας. Πως σας φαίνεται; Ξανακαλέστε το 100 για τον κρεμασμένο προφυλακτήρα!
Έχω την εντύπωση πως η αφύσικη αυτή σχέση Έλληνα-αυτοκίνητο πρέπει να γίνει πιο… τεχνική. Ένα εργαλείο είναι όπως… η καφετιέρα, η φραπιέρα… η σουπιέρα, η γκαρσονιέρα, η… γαλατιέρα!
Hellas today: Super Market, Frapie, car και Ελληνικά ΥΟΚ! Greeklish! Όμως….
Aserian nature-gas success story και… χιλιάδαι δίσκοι…  κι ας μην πέρασαν ούτε πέντε χρόνια από το άλλο nature-gas… Burgas!, πολλαί χιλιάδαι δίσκοι!
ΥΓ. Στο χωριό μου λένε “Κοντά στο ολότελα καλή και η… Παναγιώταινα!” Αν απολύεις με μια 2.500 άτομα(ΕΡΤ) αποτελεί πράγματι γεγονός εθνικής σημασίας η δημιουργία 2.000 θέσεων εργασίας(αγωγός).
Ελευθεροτυπία 29/6. “Από αυτόν τον αγωγό δωρεάν διέλευσης(!), η Ελλάδα θα κερδίσει σε 15 χρόνια το ποσόν των 320εκατομυρίων ευρώ!”
Τι να πει κανείς… 320 εκτμ δίσκοι/ 12 = 21.3εκ ετησίως! Άμα το κακάρισμα είναι μεγάλο το αυγό βγαίνει μικρό(Λαϊκή παροιμία)



Δεν υπάρχουν σχόλια: