ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.13

Η συνεργασία Ισραήλ – Κύπρου για το οικόπεδο 12, η τουρκική απάντηση και η ελληνική πλευρά




Καυτό αναμένεται το καλοκαίρι στη Νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισραήλ, σε συνεργασία με την Κύπρο, ετοιμάζεται να μπει στην τελική φάση της εξόρυξης αερίου από το οικόπεδο 12, γεγονός το οποίο προκαλεί τον έντονο εκνευρισμό της Τουρκίας. 
Στο πλαίσιο αυτό η Άγκυρα ετοιμάζεται να “κατεβάσει” και πάλι ανοικτά του Καστελλόριζου το ερευνητικό σκάφος “Μπαρμπαρόσα”, το οποίο προσφάτως αγόρασε από τη Νορβηγία, επενδύοντας ένα ποσό που λέγεται ότι φτάνει στα 80 εκατ. δολάρια. 
Η Αθήνα από την άλλη πλευρά επιδιώκει να κατοχυρώσει άμεσα τις ΑΟΖ της στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου. Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων, για να προβεί σε αυτό το κρίσιμο βήμα. Το ζητούμενο είναι αν θα το τολμήσει κιόλας. 
Κοινή είναι η εκτίμηση ωστόσο ότι οι δυο μήνες που ακολουθούν θα είναι εξαιρετικά κρίσιμοι, ως προς αυτό το μέτωπο και το φθινόπωρο που ακολουθεί καυτό από κάθε άποψη. Αν και οι έρευνεςπου γίνονται στο Αιγαίο αναφορικά με τις ποσότητες αερίου που “κρύβονται” εκεί παραμένουν αμφίσημες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: