ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.13

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ...

...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Με ένα μακροσκελέστατο κείμενο 19 σελίδων που ανήρτησε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ  κατά των κεντρικών γραφείων ...
της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού στις 14 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αναλυτές της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως η προκήρυξη είναι αυθεντική ωστόσο δεν μπορούν ακόμα να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Οι συντάκτες του κειμένου αφού κάνουν μια συνολική πολιτική ανάλυση για τις θέσεις τους, καταλήγουν να περιγράψουν την επίθεση επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι αρχικά επιχείρησαν να εκτοξεύσουν αντιαρματική ρουκέτα. Αυτό, όμως, δεν κατέστη δυνατό λόγω «αστοχίας υλικού» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να πυροδοτήσουν δύο φορές το RPG. Τελικά πυροβόλησαν με καλάσνικοφ αφού, όπως γράφουν, «θα ήταν για εμάς για εμάς αδιανόητο να φύγουμε άπραγοι από ένα τόσο σημαντικό στόχο».

Απειλούν μάλιστα ότι στο μέλλον θα είναι πιο «αποτελεσματικοί» προειδοποιώντας τις αστυνομικές δυνάμεις να μην κάνουν τίποτα «καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με συσχετισμούς που σίγουρα δεν θα τους επιτρέψουν να μας εμποδίσουν από αυτό που θα έχουμε εξ' αρχής σχεδιάσει».
Αναλυτικά η προκύρηξη :
http://www.protothema.gr/files/1/2013/06/26/pro.pdf
Πηγή : protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ
ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΤΑ 40!!!!!!!!!